Farines selectes
|
|
Les farines i llevats amb les quals s'elabora la massa defineixen directament el producte final, per això La Coca de Folgueroles® està elaborada amb farines i llevats de procedències molt concretes que ajuden a mantenir la seva qualitat indiscutible.
La coca de Folgueroles
és un pa diferent, per
dimensions, elaboració i
sobretot, pel seu sabor
inconfusible.
|
|
___ |
100% natural
|
La Coca de Folgueroles® s'elabora a partir de matèries primeres 100% naturals, per tal d’oferir un producte original i de qualitat.
Farina de blat, oli d'oliva verge, sucre, farina de malta, sal i llevat mare, són els únics ingredients que conté.
|
|
___ |
...i artesanal
|
|
El procés d’elaboració del producte és 100% natural i artesanal. Els temps de fermentació lenta (fins a més de 8 hores) li donen la viscositat i tacte característics. La Coca de Folgueroles® és un producte que es fa sense presses, és fruit d'un treball pacient i artesà. El seu secret és el temps.
|
|