Novetats

🐷 Novetats en porc ibèric 🐷

 
Ampliem la família de carn congelada de porc ibèric amb aquests 4 articles de marcada personalitat i qualitat excepcional, que t'ajudaran a oferir als teus clients una experiència gastronòmica única.

 

 

Secret, pluma, abanico

Ibèrics de luXE

Consulta 👇aquí tot el detall

 

 

__

SECRET DE PORC
IBÈRIC "CRUCETA"

Tall situat entre la costella, la cansalada i l'espatlla del porc ibèric. És una peça magre i vetejada d'uns 400g aproximadament. Per qualitat és el tall més demanat pels professionals més exigents.

Article: 401501
Unitat de venda: kg (pes variable)
Format:
Caixa de 5kg aproximadament
Presentació: 

 

 

 

   

SECRET DE PORC
IBÈRIC "PAPADA"

Magre procedent de la papada. és un secret no tan conegut com el de "cruceta", però també té molta veta, és sucós, tendre i molt suau en boca. A la brasa i a la planxa, dóna un resultat espectacular.

Article: 401502
Unitat de venda: kg (pes variable)
Format:
Caixa de 5kg aproximadament
Presentació: 

 

 

 

 

 

_

PLUMA 
DE PORC IBÈRIC

El tall més delicat i deliciós del llom del porc ibèric. Segurament és una de les carns més exquisides del porc. Tendra fins a desfer-se a la boca, omplirà els  paladars d'aromes i sabors que no s'obliden fàcilment.

Article: 401516
Unitat de venda: kg (pes variable)
Format:
Caixa de 5kg aproximadament
Presentació: 

 

 

 

   

ABANICO 
DE PORC IBÈRIC

Tall situat a la part alta del costellam que toca a l'espatlla per l'exterior. El "abanico" ibèric és un tall de carn molt vetejat que el fa molt apreciat per la seva suavitat, sabor i bona resposta en diferents tipus d'elaboracions, especialment a la brasa i a la planxa.

Article: 401517
Unitat de venda: kg (pes variable)
Format:
Caixa de 5kg aproximadament
Presentació: 

 

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto