Novetats

 
Pasta farcida
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_____

Entre la tradició i la innovació culinària italiana, Checco il Pastaio elabora aquesta gamma de pasta fresca a l'ou d'altíssim nivell. Gràcies a la conscienciosa elaboració a mà, a la selecció dels millors ingredients i a la creativitat, aconsegueix satisfer als paladars més exigents de tot el mon.

_____

LA GAMMA

Es presenta en caixa de 3 kgs
(2 bosses de 1,5kgs)
Mezzaluna
de formatge
 
80x50 mm/u
35,5 g/u
Coure 5 min
4u per ració
___
Ravioli de
vedella estofada
 
50x50 mm/u
24 g/u
Coure 4 min
5u per ració
___
Caramelle de 
gorgonzola i pera
 
100x32 mm/u
22,5 g/u
Coure 5 min
5u per ració
___
Quadro de ricotta
i espinacs
 
70x50 mm/u
33,5 g/u
Coure 5 min
4u per ració
___
Quadro de gamba
i carbassó
 
70x50 mm/u
23,5 g/u
Coure 4 min
5u per ració
___
Mezzaluna
de bolets
 
80x50 mm/u
35,5 g/u
Coure 5 min
4u per ració
_____

 Producte totalment artesanal 
 Fet a mà 
 Peces de gran tamany 
 Compacta i lleugera 

 A punt en 5min 

  

Perfecta per a acompanyar amb qualsevol salsa o condiment!

___

La pasta fresca és estirada amb un corró de laminació prima i no per extrusió.

El farcit i l'envasat de la pasta se realitzen manualment per a poder personalitzar la forma i el pes del producte.

_____