5 ENTRANTS FÀCILS PER INCLOURE AL TEU MENÚ

Els congelats són una molt bona opció per crear plats per al teu menú de forma ràpida i sense renunciar a crear receptes delicioses per als teus comensals. I es que, si utilitzem ingredients de primera qualitat, aconseguirem fàcilment resultats boníssims a la vegada que tenim més temps per crear altres elaboracions. A més, gràcies a la congelació ràpida, els aliments mantindran les seves propietats nutricionals i garantirem el bon estat d’aquests.

Però... no saps què preparar amb tot el nostre catàleg de productes? Ara et mostrarem 5 entrants fàcils que crearàs amb un moment. Comencem?

1. Pasta
Tenir un plat de pasta en els entrants del teu menú és sempre una opció segura i senzilla que et pot garantir un bon plat. Nosaltres et recomanem que et decantis per una pasta farcida ja que et dóna moltes possibilitats per combinar i anar variant dia a dia.
A Del Moral tenim tortellonis de carn, ricotta, espinacs, pera, gorgonzola, salmó, bolets... i més! Després només ho hauràs de complementar amb una bona salsa i... tindràs llest un entrant de primera!

2. Crema
Una opció més lleugera i que també és molt fàcil de preparar són les cremes. Aquest entrant és ideal per tot l’any ja que les podem servir tant fredes com calentes.
Amb una mica de caldo i crema de llet, només et quedarà triar quin d’aquests ingredients caldrà utilitzar per crear la millor crema: espàrrecs, espinacs, carbassa, coliflor, bròquil, pastanaga... Anima’t a preparar la teva millor recepta!

3. Esqueixada
L’esqueixada és un plat diferent, fresc, molt fàcil de preparar i que segur que als teus clients encantarà. Descongela i esmolla el bacallà, barreja'l amb pebrot vermell i verd, ceba dolça, tomàquets i olives negres. Barreja-ho tot bé i després, amaneix-ho tot amb un bon oli d’oliva. Et quedarà un plat excepcional.

4. Rotlles de carbassó
Crea uns rotllets originals i sorprèn als teus clients! Nosaltres et proposem utilitzar el carbassó de base i farcir-lo de pernil ibèric i formatge curat. Escalfa el conjunt al forn i tindràs una combinació deliciosa i molt senzilla!

5. Pèsols amb pernil
Acabem aquests entrants amb un plat molt senzill que mai falla en un menú. Només necessitaràs uns pèsols, una mica de pernil, ceba i un bon oli. I si vols, també pots fer una variant amb faves! Sigui com sigui, segur que et queda deliciós!

Anima’t a preparar aquestes receptes senzilles i conquista els teus clients amb un menú que segur que triomfarà!
Consulta tots els nostres consells i troba idees de restauració pensades per fer més fàcil el dia a dia del teu negoci.

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat