Consells

TREU EL MÀXIM PROFIT A
LES TEVES PREPARACIONS

+ de 100 consells per al professional

En aquesta secció volem proporcionar-te idees, eines i solucions per fer-te més fàcil el teu dia a dia a la cuina.
A DEL MORAL Congelats el nostre compromís és estar sempre 100% al costat dels nostres clients, assessorant-los i
aportant més valor afegit als seus negocis. Esperem que els nostres consells siguin del teu interès!

#DELMORAL T’ACOMPANYA PER MANTENIR LA TRAÇABILITAT D’AL·LÈRGENS A LA TEVA CUINA

#DELMORAL T’ACOMPANYA PER MANTENIR LA TRAÇABILITAT D’AL·LÈRGENS A LA TEVA CUINA

Al·lèrgens, Seguretat, Formació, Gestió, Higiene
Amb la incorporació de nous ingredients, i l'elaboració d’una carta que va més enllà de...
120
COM TRIAR L’EMBALATGE IDEAL PEL SERVEI DELIVERY O TAKE AWAY DEL TEU ESTABLIMENT

COM TRIAR L’EMBALATGE IDEAL PEL SERVEI DELIVERY O TAKE AWAY DEL TEU ESTABLIMENT

Higiene, Costos, Experiències, Formació, Nous negocis
La crisi de la Covid-19 ha canviat la nostra manera de consumir. Precisament, l'hostaleria s'ha transformat cap a...
93
COM GENERAR CONFIANÇA ALS NOSTRES CLIENTS EN ÈPOCA DE COVID?

COM GENERAR CONFIANÇA ALS NOSTRES CLIENTS EN ÈPOCA DE COVID?

Seguretat, Assessorament, Experiències, Higiene, Idees
La crisi provocada per la Covid-19 ha obligat, tant a negocis com a la societat, a reinventar-se i adaptar-se a la nova realitat. El sector de...
91
ELS PAGAMENTS "CONTACTLESS I CASHLESS", NECESSARIS EN TEMPS DE COVID19

ELS PAGAMENTS "CONTACTLESS I CASHLESS", NECESSARIS EN TEMPS DE COVID19

Tendències, Seguretat, Assessorament, Higiene, Formació
La COVID-19 ha canviat de manera considerable el nostre dia a dia. Els nostres costums i manera de fer les coses han esdevingut...
87
COM CREAR LA CARTA DIGITAL DEL TEU RESTAURANT

COM CREAR LA CARTA DIGITAL DEL TEU RESTAURANT

Formació, Seguretat, Assessorament, Higiene, Menú-Carta
Después de la parada obligatoria y necesaria provocada por la crisis de la Covid-19, la hostelería se ha vuelto a poner en marcha. Eso sí: lo ha hecho...
86
AVANTATGES DELS CONGELATS

AVANTATGES DELS CONGELATS

Seguretat, Higiene, Productes, Assessorament, Formació
El mite que els congelats tenen menys qualitat que els productes frescos ja va caure fa temps, quan diversos estudis comprobaven els avantatges del manteniment de propietats ens productes congelats gràcies a...
46
HIGIENE, CONSERVACIÓ I PREPARACIÓ D'ALIMENTS A LES FOODTRUCKS

HIGIENE, CONSERVACIÓ I PREPARACIÓ D'ALIMENTS A LES FOODTRUCKS

Nous negocis, Higiene, Seguretat, Assessorament, Tendències
Els foodtrucks han arribat per quedar-se. En els últims anys no ha parat de créixer l’oferta de vehicles mòbils que preparen i venen aliments de manera ambulant. Estan presents a festes,...
45
AL DIA DE LA NORMATIVA D’AL·LÈRGENS? TOT EL QUE HEU DE SABER PER ASSEGURAR-VOS-EN

AL DIA DE LA NORMATIVA D’AL·LÈRGENS? TOT EL QUE HEU DE SABER PER ASSEGURAR-VOS-EN

Seguretat, Higiene, Al·lèrgens, Formació, Productes
Segons el Reglament (UE) 1169/2011, de 25 d’octubre (link aquí) és obligatori que els bars i restaurants identifiquin els catorze grups d’aliments que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies a...
44
FRUITES I VERDURES SENSE RISCOS EN LA RESTAURACIÓ: RECOMANACIONS D'HIGIENE QUAN SERVIM VEGETALS FRESCOS

FRUITES I VERDURES SENSE RISCOS EN LA RESTAURACIÓ: RECOMANACIONS D'HIGIENE QUAN SERVIM VEGETALS FRESCOS

Productes, Higiene, Assessorament, Seguretat, Formació
En època d’estiu és quan incorporem més productes frescos a les nostres cartes. Les amanides i la fruita de temporada són plats sol·licitats pels clients, perquè venen més de gust que a l’hivern i...
42
ALGUNS TRUCS PER MANTENIR EL FORMATGE EN BON ESTAT

ALGUNS TRUCS PER MANTENIR EL FORMATGE EN BON ESTAT

Formació, Assessorament, Seguretat, Higiene, Productes
Per tal d’evitar el malbaratament i aprofitar al màxim el formatge, cal conèixer alguns trucs que permeten que aquest aliment es conservi durant més temps...
10
BONES PRÀCTIQUES PER MANTENIR LA CADENA DE FRED

BONES PRÀCTIQUES PER MANTENIR LA CADENA DE FRED

Gestió, Formació, Seguretat, Assessorament, Higiene
Per garantir una excel·lent qualitat del producte i la màxima satisfacció del client ens hem d'assegurar que gestionem eficientment la cadena de fred...
7