Consells

TREU EL MÀXIM PROFIT A
LES TEVES PREPARACIONS

+ de 100 consells per al professional

En aquesta secció volem proporcionar-te idees, eines i solucions per fer-te més fàcil el teu dia a dia a la cuina.
A DEL MORAL Congelats el nostre compromís és estar sempre 100% al costat dels nostres clients, assessorant-los i
aportant més valor afegit als seus negocis. Esperem que els nostres consells siguin del teu interès!

AMANIDES I ENSALADILLES: UN PLAT ESTIUENC MOLT RENDIBLE PER A LA TEVA CARTA

AMANIDES I ENSALADILLES: UN PLAT ESTIUENC MOLT RENDIBLE PER A LA TEVA CARTA

Ingredients, Menú-Carta, Formació, Productes, Receptes
L'estiu és sinònim de sol, platges, temps lliure... però també de menús frescos i lleugers. És el moment de...
135
PREPARA UN MENÚ NADALENC RENDIBLE PER AQUESTES FESTES

PREPARA UN MENÚ NADALENC RENDIBLE PER AQUESTES FESTES

Menú-Carta, Costos, Gestió, Idees
Un dels reptes més importants que tenen els restauradors és...
126
SOPES I PLATS CALENTS, LES MILLORS PROPOSTES RECONFORTANTS QUAN FA FRED

SOPES I PLATS CALENTS, LES MILLORS PROPOSTES RECONFORTANTS QUAN FA FRED

Receptes, Idees, Productes, Menú-Carta, Ingredients
A l’hivern les temperatures més baixes ens conviden a entrar a l’interior dels establiments buscant...
110
PLATS IMPRESCINDIBLES PER A LA TARDOR

PLATS IMPRESCINDIBLES PER A LA TARDOR

Menú-Carta, Receptes, Productes, Idees, Ingredients
Donem la benvinguda a una nova estació i ja podem veure com els arbres canvien de color, el temps es fa...
106
IDEES PER A DESENVOLUPAR UNA CARTA BASADA EN PRODUCTES DEL MAR

IDEES PER A DESENVOLUPAR UNA CARTA BASADA EN PRODUCTES DEL MAR

Menú-Carta, Receptes, Productes, Idees, Ingredients
Una de les característiques més reconegudes de la nostra gastronomia és la seva versatilitat i la gran varietat d’ingredients amb què treballa, inclosos...
102
COM CREAR LA CARTA DIGITAL DEL TEU RESTAURANT

COM CREAR LA CARTA DIGITAL DEL TEU RESTAURANT

Formació, Seguretat, Assessorament, Higiene, Menú-Carta
Después de la parada obligatoria y necesaria provocada por la crisis de la Covid-19, la hostelería se ha vuelto a poner en marcha. Eso sí: lo ha hecho...
86
ELS SECRETS DEL MENÚ INFANTIL

ELS SECRETS DEL MENÚ INFANTIL

Menú-Carta, Productes, Assessorament, Receptes, Idees
Incloure l’opció de menú infantil al vostre restaurant és clau per fidelitzar les famílies. En aquestes línees intentarem ajudar-te a...
81
CONSELLS PER GESTIONAR GRUPS AL TEU RESTAURANT

CONSELLS PER GESTIONAR GRUPS AL TEU RESTAURANT

Menú-Carta, Marketing, Assessorament, Costos, Idees
Una de les premisses bàsiques de la restauració és que els clients que queden satisfets del...
75
COM PREPARAR EL TEU RESTAURANT PEL NADAL?

COM PREPARAR EL TEU RESTAURANT PEL NADAL?

Menú-Carta, Assessorament, Marketing, Gestió, Costos
Arriba el Nadal, i això és sinònim de reunions i àpats amb familiars, amics i companys. Per l'hostaleria, es tracta de...
74
COM MILLORAR I OPTIMITZAR EL "MENÚ DEL DIA"?

COM MILLORAR I OPTIMITZAR EL "MENÚ DEL DIA"?

Menú-Carta, Idees, Assessorament, Costos, Gestió
L'estiu ja ha passat i això significa, per moltes persones, dir adéu a les vacances i l'hora de...
69
COM PREPARAR EL TEU RESTAURANT PEL FUTBOL?

COM PREPARAR EL TEU RESTAURANT PEL FUTBOL?

Menú-Carta, Marketing, Gestió, Productes, Assessorament
Si hi ha alguna cosa que mou masses i és capaç de paralitzar a tot un país és el futbol. Aquest mes, en el tram final de l'estiu, torna...
67
PREPARAR-NOS PER LA TEMPORADA D’ESTIU

PREPARAR-NOS PER LA TEMPORADA D’ESTIU

Formació, Gestió, Assessorament, Menú-Carta, Ingredients
L'estiu és una de les temporades de l'any més rellevants pel sector de la restauració i l'hostaleria, ja que hi ha un increment de clients i, per tant, més possibilitats de generar més...
61
PLATS ORIGINALS PER SETMANA SANTA

PLATS ORIGINALS PER SETMANA SANTA

Receptes, Assessorament, Menú-Carta, Productes, Ingredients
Arriba la Setmana Santa, estem en temps de Quaresma i ens hem d'anar preparant per a la temporada entrant. Les reunions familiars i la pujada de temperatures animen als nostres clients a...
58
MÀXIM CONTROL I RENDIBILITAT EN ELS MENÚS PER A GRUPS

MÀXIM CONTROL I RENDIBILITAT EN ELS MENÚS PER A GRUPS

Menú-Carta, Costos, Assessorament, Formació, Marketing
Els menús per a grups són una bona oportunitat pel nostre negoci per la font d’ingressos que representen i pel posicionament que ens poden donar...
51
BLACK FRIDAY AL MEU RESTAURANT? PER QUÈ NO?

BLACK FRIDAY AL MEU RESTAURANT? PER QUÈ NO?

Marketing, Formació, Assessorament, Idees, Menú-Carta
Fer promocions i ofertes és una bona manera de posicionar-nos com a establiment. Una bona promoció ens pot donar rendibilitat i comunicació, però cal que abans de llançar-nos a...
50
COM MILLORAR ELS MARGES DEL NOSTRE MENÚ

COM MILLORAR ELS MARGES DEL NOSTRE MENÚ

Costos, Gestió, Menú-Carta, Assessorament, Formació
Volem ser el menú més ben posicionat de la nostra zona, que la relació qualitat-preu sigui òptima i que els nostres clients surtin satisfets del nostre restaurant. Però tot això ho volem amb uns marges...
49
MANERES ORIGINALS DE SERVIR EL IOGURT: DIFERENTS POSSIBILITATS PER SERVIR IOGURT ALS ESMORZARS, POSTRES O BERENARS

MANERES ORIGINALS DE SERVIR EL IOGURT: DIFERENTS POSSIBILITATS PER SERVIR IOGURT ALS ESMORZARS, POSTRES O BERENARS

Menú-Carta, Idees, Assessorament, Productes, Receptes
El iogurt combina amb molts ingredients, i per les seves propietats nutricionals és recomanable tant per servir com a esmorzar, postres o dinar. Seguidament us proposem algunes receptes, més o menys...
43
ENTRAR PELS ULLS: IDEES PER PRESENTAR POSTRES GELATS

ENTRAR PELS ULLS: IDEES PER PRESENTAR POSTRES GELATS

Idees, Receptes, Menú-Carta, Marketing, Productes
Els gelats són el postre estrella de l’estiu. Presentar-los de manera original i elegant és senzill, i si dediquem una estona a pensar bé aquesta presentació farem que les nostres postres guanyin valor. Us proposem...
40
TOT EL QUE HEM DE SABER DELS "SUPERALIMENTS": QUÈ SÓN I COM INCORPORAR-LOS A LES NOSTRES CARTES

TOT EL QUE HEM DE SABER DELS "SUPERALIMENTS": QUÈ SÓN I COM INCORPORAR-LOS A LES NOSTRES CARTES

Productes, Assessorament, Tendències, Ingredients, Menú-Carta
Segur que heu sentit a parlar dels superaliments. Kale, quinoa, salmó, algues, llavors de xia…
39
TAPES QUE ELS CLIENTS ESPEREN TROBAR A LA TEVA TERRASSA

TAPES QUE ELS CLIENTS ESPEREN TROBAR A LA TEVA TERRASSA

Assessorament, Receptes, Menú-Carta, Idees, Experiències
Innovar i sorprendre és sens dubte un art que hem de cuidar i treballar per fidelitzar els nostres clients. No obstant això, ara que ja tenim aquí la temporada de terrasses i que tanquem les noves cartes per...
35
TORRADES CREATIVES PER SORPRENDRE ELS TEUS CLIENTS

TORRADES CREATIVES PER SORPRENDRE ELS TEUS CLIENTS

Idees, Receptes, Productes, Ingredients, Menú-Carta
En un moment en que contínaument s’obren negocis de restauració, diferenciar-se és imprescindible per crear tendència. A més, cada vegada més, els clients reclamen plats únics i originals...
33
ENTREPANS ORIGINALS PER A BARS I RESTAURANTS

ENTREPANS ORIGINALS PER A BARS I RESTAURANTS

Productes, Receptes, Gestió, Costos, Menú-Carta
Els entrepans són, per molts restaurants i bars, un dels seus productes més rendibles i amb els quals s’obtenen marges més grans. El baix cost que suposen els ingredients i la facilitat en que el consumidor l’acompanya amb...
30
UN NADAL EXCEL·LENT PER AL TEU RESTAURANT

UN NADAL EXCEL·LENT PER AL TEU RESTAURANT

Assessorament, Marketing, Menú-Carta, Idees, Formació
El Nadal és una època clau per obtenir més clients i fidelitzar els que ja tenim. Amb una mica de planificació i decorant de forma adequada el teu local pots aconseguir...
29
QUATRE RECEPTES DE PASTA QUE SÓN ÈXIT SEGUR AL TEU RESTAURANT

QUATRE RECEPTES DE PASTA QUE SÓN ÈXIT SEGUR AL TEU RESTAURANT

Receptes, Productes, Assessorament, Menú-Carta, Ingredients
La pasta és un ingredient molt versàtil amb el que podem fer mil i una receptes diferents. A més, és un tipus de plat molt demandat pels negocis de restauració ja que es poden crear combinacions molt bones que ...
28
COM PRESENTAR LES POSTRES EN UN RESTAURANT?

COM PRESENTAR LES POSTRES EN UN RESTAURANT?

Receptes, Menú-Carta, Gestió, Idees, Formació
Les postres són un dels plats més rentables per tots els establiments de restauració. Tenir bons plats per acabar els àpats, exposar-los de la millor manera possible i servir-los de forma original són...
26
TAPES SENZILLES PER BARS I RESTAURANTS

TAPES SENZILLES PER BARS I RESTAURANTS

Receptes, Productes, Idees, Menú-Carta, Formació
Oferir tapes o “montaditos” al teu bar o restaurant pot ser una opció molt rendible que segur que agrada als teus clients. I es que, a diferència del que ens pot semblar, crear tapes originals...
24
5 ENTRANTS FÀCILS PER INCLOURE AL TEU MENÚ

5 ENTRANTS FÀCILS PER INCLOURE AL TEU MENÚ

Receptes, Productes, Ingredients, Menú-Carta, Idees
Els congelats són una molt bona opció per crear plats per al teu menú de forma ràpida i sense renunciar a crear receptes delicioses per als teus comensals. I es que, si utilitzem ingredients ...
23
COM CREAR HAMBURGUESES ORIGINALS AL TEU BAR?

COM CREAR HAMBURGUESES ORIGINALS AL TEU BAR?

Receptes, Productes, Ingredients, Menú-Carta, Idees
Tens hamburgueses al teu menú? Cada vegada més bars i restaurants afegeixen aquest plat a les seves cartes. Però n’hi ha prou en oferir la típica hamburguesa amb formatge? A Del Moral creiem...
22
4 ACOMPANYAMENTS FÀCILS PER COMPLEMENTAR ELS PLATS DEL TEU RESTAURANT

4 ACOMPANYAMENTS FÀCILS PER COMPLEMENTAR ELS PLATS DEL TEU RESTAURANT

Assessorament, Productes, Menú-Carta, Ingredients, Receptes
La carta dels restaurants ha de ser una eina canviant que identifiqui el negoci. Introduir o canviar alguns dels plats pot atraure nous clients al nostre local, sobretot si aconseguim...
21
SALUT I SORPRESES: EL QUE DEMANA EL CLIENT DEL RESTAURANT

SALUT I SORPRESES: EL QUE DEMANA EL CLIENT DEL RESTAURANT

Seguretat, Menú-Carta, Experiències, Tendències, Assessorament
A la IV jornada sobre "Nous Conceptes de Restauració" celebrada a Mercabarna va quedar de manifest que el client del restaurant vol aliments saludables, sostenibilitat i ser sorprès...
19
13 PETITS DETALLS QUE FAN GRAN A UN RESTAURANT

13 PETITS DETALLS QUE FAN GRAN A UN RESTAURANT

Idees, Menú-Carta, Gestió, Tendències, Assessorament
Perquè un restaurant doni beneficis és necessària una excel·lent ubicació i una bona posició davant la competència del mercat. Però perquè un restaurant tingui prestigi...
18
7 MOTIUS PER INCORPORAR EL PLAT COMBINAT AL TEU MENÚ

7 MOTIUS PER INCORPORAR EL PLAT COMBINAT AL TEU MENÚ

Idees, Menú-Carta, Receptes, Tendències, Assessorament
Aquells meravellosos anys en què no es demanava el plat pel seu nom sinó pel seu número, i només anomenant-lo se'ns feia la boca aigua ...
17
RENTABILITZA LA TEVA CARTA DE POSTRES

RENTABILITZA LA TEVA CARTA DE POSTRES

Menú-Carta, Costos, Gestió, Idees, Formació
Quin valor aporta la carta de postres a la rendibilitat i imatge d'un establiment hostaler? Molt més del que sovint creuen els bars i restaurants del nostre país...
15
ALGUNES TÈCNIQUES PER TENIR EN COMPTE A L’HORA D’EMPLATAR

ALGUNES TÈCNIQUES PER TENIR EN COMPTE A L’HORA D’EMPLATAR

Receptes, Idees, Tendències, Menú-Carta, Formació
És important la cura que es dóna a cada plat, ja que aquest, a part de ser gustós, ha de tenir una bona presentació. Cal recordar que la gastronomia també és un art...
13
TREU-LI PARTIT A LA CARTA!

TREU-LI PARTIT A LA CARTA!

Menú-Carta, Marketing, Idees, Productes, Formació
La carta és l’eina principal de marketing en qualsevol establiment, ja que és a través d’aquesta on el restaurador fa la proposta al client...
9
AMANIDES, EL PLAT ESTRELLA DE L'ESTIU

AMANIDES, EL PLAT ESTRELLA DE L'ESTIU

Receptes, Idees, Productes, Menú-Carta, Ingredients
Què pot ser millor que una bona amanida durant els mesos més càlids? Ja s’acosta el bon temps, i amb la pujada de les temperatures ve més de gust un plat lleuger. Pel restaurador...
6
COM FER RENDIBLES ELS MENÚS D'UN RESTAURANT

COM FER RENDIBLES ELS MENÚS D'UN RESTAURANT

Costos, Menú-Carta, Productes, Idees, Assessorament
A cada establiment poden haver diferents tipus de menús (infantils, del dia, degustació, saludables, temàtics, etc.). Cada menú està format per un conjunt de...
1