Consells per al professional

En aquesta secció volem proporcionar-te idees, eines i solucions per fer-te més fàcil el teu dia a dia a la cuina.
A DEL MORAL Congelats el nostre compromís és estar sempre 100% al costat dels nostres clients, assessorant-los i
aportant més valor afegit als seus negocis. Esperem que els nostres consells siguin del teu interès!

QUÈ ÉS LA NOVA TENDÈNCIA DEL "FOOD JENGA"?

QUÈ ÉS LA NOVA TENDÈNCIA DEL "FOOD JENGA"?

Tendències, Xarxes socials, Food Jenga, Assessorament, Foodie
Amb el menjar no es juga… o sí? Precisament, la nova tendència foodie a Instagram desafia l’advertència tradicional que allunya l’oci i...
65
CONTRACTES LABORALS EN TEMPORADA ALTA PER L’HOSTALERIA I LA RESTAURACIÓ

CONTRACTES LABORALS EN TEMPORADA ALTA PER L’HOSTALERIA I LA RESTAURACIÓ

Contractes, Temporada, Hostaleria, Assessorament, Personal
El sector de la restauració i l'hostaleria és un dels que més noten les fluctuacions de la demanda durant l'any. Ara, durant els mesos d'estiu, arriba...
64
ELS CONGELATS PER COMBATRE EL MALBARATAMENT ALIMENTARI

ELS CONGELATS PER COMBATRE EL MALBARATAMENT ALIMENTARI

Malbaratament, Assessorament, Congelats, Estalvi, Reaprofitament
Un dels grans problemes del sector de l'alimentació és el malbaratament alimentari. Cada any, milers de tones de menjar...
63
LA NOVA LLEI DEL CONTROL HORARI A L'HOSTALERIA

LA NOVA LLEI DEL CONTROL HORARI A L'HOSTALERIA

Horaris, Hostaleria, Assessorament
La llei que obliga a controlar l'horari dels treballadors ha entrat en vigor. Des del passat 12 de maig, totes les empreses, sigui quin sigui el seu sector econòmic o dimensió, han de...
62
PREPARAR-NOS PER LA TEMPORADA D’ESTIU

PREPARAR-NOS PER LA TEMPORADA D’ESTIU

Estiu, Terrassa, Assessorament, Carta, Temporada
L'estiu és una de les temporades de l'any més rellevants pel sector de la restauració i l'hostaleria, ja que hi ha un increment de clients i, per tant, més possibilitats de generar més...
61
COM FIDELITZAR ELS CLIENTS AMB UNA BONA ATENCIÓ DE CARA AL PÚBLIC?

COM FIDELITZAR ELS CLIENTS AMB UNA BONA ATENCIÓ DE CARA AL PÚBLIC?

Servei, Client, Equip, Assessorament, Fidelització
Un dels factors més determinants a l'hora de tornar a un restaurant (o no) és el tracte que hi hem rebut. El sector de la restauració treballa davant del públic i, per aquest motiu...
60
3 NOVES TENDÈNCIES PER RESTAURANTS

3 NOVES TENDÈNCIES PER RESTAURANTS

Tendències, Assessorament, Experiencies, Saludable, Clients
Estar al dia de les últimes tendències és important per tenir un restaurant actualitzat i on la gent se senti còmode. Actualment podem dir que la inclinació es decanta pels...
59
PLATS ORIGINALS PER SETMANA SANTA

PLATS ORIGINALS PER SETMANA SANTA

Receptes, Assessorament, Bacallà, Ingredients de temporada, Setmana Santa
Arriba la Setmana Santa, estem en temps de Quaresma i ens hem d'anar preparant per a la temporada entrant. Les reunions familiars i la pujada de temperatures animen als nostres clients a...
58
MESURES (EXTREMES) PER EVITAR EL "NO-SHOW" ALS RESTAURANTS

MESURES (EXTREMES) PER EVITAR EL "NO-SHOW" ALS RESTAURANTS

No-Show, Restaurant, Reserves, Assessorament
Segur que heu patit el fenomen "no-show" al vostre restaurant. El que passa és que potser...
55
TENDÈNCIES DEL 2019 QUE FARAN TRIOMFAR EL TEU RESTAURANT

TENDÈNCIES DEL 2019 QUE FARAN TRIOMFAR EL TEU RESTAURANT

Tendències, Restaurant, Assessorament, Healthy food, Experiències
Un cop ja ens hem acomiadat del 2018 i hem pogut veure en perspectiva el què ha resultat de l’any, és hora de centrar-nos en el present i en el que està a punt d’arribar...
54
COM PODEM FER COMPATIBLES LES TERRASSES I EL FRED?

COM PODEM FER COMPATIBLES LES TERRASSES I EL FRED?

Terrassa, Hivern, Assessorament, Restaurants, Bars
Les terrasses i el fred són compatibles. Si adaptem la terrassa del nostre restaurant per tal de combatre les baixes temperatures, aprofitarem un espai més del nostre local i a més...
53
COM TREURE EL MÀXIM RENDIMENT DE TRIPADVISOR

COM TREURE EL MÀXIM RENDIMENT DE TRIPADVISOR

TripAdvisor, Assessorament, Clients, Eines de gestió, Fidelitzar
Internet i el món online ens ofereixen tot un seguit d’eines per captar i fidelitzar nous clients al nostre restaurant. Actualment, una de les eines més potents per tal de generar interès sobre...
52
MÀXIM CONTROL I RENDIBILITAT EN ELS MENÚS PER A GRUPS

MÀXIM CONTROL I RENDIBILITAT EN ELS MENÚS PER A GRUPS

Menús, Grups, Assessorament, Rendibilitat, Nadal
Els menús per a grups són una bona oportunitat pel nostre negoci per la font d’ingressos que representen i pel posicionament que ens poden donar...
51
BLACK FRIDAY AL MEU RESTAURANT? PER QUÈ NO?

BLACK FRIDAY AL MEU RESTAURANT? PER QUÈ NO?

Promocions, Ofertes, Assessorament, Restaurants
Fer promocions i ofertes és una bona manera de posicionar-nos com a establiment. Una bona promoció ens pot donar rendibilitat i comunicació, però cal que abans de llançar-nos a...
50
COM MILLORAR ELS MARGES DEL NOSTRE MENÚ

COM MILLORAR ELS MARGES DEL NOSTRE MENÚ

Marge, Rentibilitat, Menú, Assessorament, Reaprofitar
Volem ser el menú més ben posicionat de la nostra zona, que la relació qualitat-preu sigui òptima i que els nostres clients surtin satisfets del nostre restaurant. Però tot això ho volem amb uns marges...
49
INSTAGRAM PER A RESTAURANTS

INSTAGRAM PER A RESTAURANTS

Instagram, Xarxes socials, Assessorament, Vendes, Tendències
El menjar entra pels ulls. I aquest és el principal motiu pel qual tots els restaurants haurien de tenir un compte d’instagram. Aquesta xarxa social ens permetrà comunicar el menjar que servim...
48
LA IMPORTÀNCIA DEL SERVEI EN HOSTALERIA I COM FIDELITZAR EL PERSONAL

LA IMPORTÀNCIA DEL SERVEI EN HOSTALERIA I COM FIDELITZAR EL PERSONAL

Servei, Personal, Hostaleria, Assessorament
Trobar el personal adequat en hostaleria és difícil. Alhora, l’atenció al client és clau per l’èxit del negoci, ja que un bon servei ens fidelitzarà el client i ens assegurarà un bon...
47
HIGIENE, CONSERVACIÓ I PREPARACIÓ D'ALIMENTS A LES FOODTRUCKS

HIGIENE, CONSERVACIÓ I PREPARACIÓ D'ALIMENTS A LES FOODTRUCKS

Foodtrucks, Higiene, Consells, Assessorament
Els foodtrucks han arribat per quedar-se. En els últims anys no ha parat de créixer l’oferta de vehicles mòbils que preparen i venen aliments de manera ambulant. Estan presents a festes,...
45
AL DIA DE LA NORMATIVA D’AL·LÈRGENS? TOT EL QUE HEU DE SABER PER ASSEGURAR-VOS-EN

AL DIA DE LA NORMATIVA D’AL·LÈRGENS? TOT EL QUE HEU DE SABER PER ASSEGURAR-VOS-EN

Al·lèrgens, Assessorament, Gluten, Celíacs, Gestió
Segons el Reglament (UE) 1169/2011, de 25 d’octubre (link aquí) és obligatori que els bars i restaurants identifiquin els catorze grups d’aliments que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies a...
44
MANERES ORIGINALS DE SERVIR EL IOGURT: DIFERENTS POSSIBILITATS PER SERVIR IOGURT ALS ESMORZARS, POSTRES O BERENARS

MANERES ORIGINALS DE SERVIR EL IOGURT: DIFERENTS POSSIBILITATS PER SERVIR IOGURT ALS ESMORZARS, POSTRES O BERENARS

Postres, Idees, Assessorament, Producte, Receptes
El iogurt combina amb molts ingredients, i per les seves propietats nutricionals és recomanable tant per servir com a esmorzar, postres o dinar. Seguidament us proposem algunes receptes, més o menys...
43
FRUITES I VERDURES SENSE RISCOS EN LA RESTAURACIÓ: RECOMANACIONS D'HIGIENE QUAN SERVIM VEGETALS FRESCOS

FRUITES I VERDURES SENSE RISCOS EN LA RESTAURACIÓ: RECOMANACIONS D'HIGIENE QUAN SERVIM VEGETALS FRESCOS

Productes, Higiene, Assessorament, Restauració
En època d’estiu és quan incorporem més productes frescos a les nostres cartes. Les amanides i la fruita de temporada són plats sol·licitats pels clients, perquè venen més de gust que a l’hivern i...
42
L'ARRÒS DE PALS, UN PRODUCTE AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN

L'ARRÒS DE PALS, UN PRODUCTE AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN

Productes, Territori, Assessorament, Arròs, Pals
Els cuiners de la zona ho tenen clar: l’arròs de Pals és el secret dels arrossos! La qualitat extraordinària del seu gra i el seu gust característic el fan un arròs amb denominació d’origen amb una gran...
41
TOT EL QUE HEM DE SABER DELS "SUPERALIMENTS": QUÈ SÓN I COM INCORPORAR-LOS A LES NOSTRES CARTES

TOT EL QUE HEM DE SABER DELS "SUPERALIMENTS": QUÈ SÓN I COM INCORPORAR-LOS A LES NOSTRES CARTES

Superaliments, Assessorament, Tendències, Nutrició, Carta
Segur que heu sentit a parlar dels superaliments. Kale, quinoa, salmó, algues, llavors de xia… estan en boca de tothom però és possible que no acabem de saber fins a quin punt estem parlant d’ingredients a...
39
SENSE GLUTEN, MÉS QUE UNA TENDÈNCIA O UN CAPRITX

SENSE GLUTEN, MÉS QUE UNA TENDÈNCIA O UN CAPRITX

Gluten, Celíacs, Al·lèrgens, Assessorament, Gestió
Si no tenim ningú proper afectat per la celiaquia, aquesta malaltia ens pot confondre. La falta d’informació i el tractament que es dona sobre el tema por portar-nos a malentesos i a fer-nos pensar que...
38
LES SALSES D'AQUEST ESTIU: SÚPER RÀPIDES, MOLT FÀCILS I MOLT BONES

LES SALSES D'AQUEST ESTIU: SÚPER RÀPIDES, MOLT FÀCILS I MOLT BONES

Salses, Idees, Assessorament, Maionesa
Una salsa acompanya, però també enriqueix i dona alegria a un plat senzill. Sobretot en el cas de tapes i fregits, on una salsa ens complementa la presentació d’un plat i a més dona l’opció al client de combinar-la amb...
37
TOTES LES POSSIBILITATS DE LES FRUITES CONGELADES

TOTES LES POSSIBILITATS DE LES FRUITES CONGELADES

Idees, Assessorament, Productes, Innovació, Receptes
Fer receptes senzilles i amb un resultat espectacular és facilíssim amb les fruites congelades. Són un producte natural amb molt de sabor, que aportaran valor afegir a les teves receptes i et facilitaran moltíssim...
36
TAPES QUE ELS CLIENTS ESPEREN TROBAR A LA TEVA TERRASSA

TAPES QUE ELS CLIENTS ESPEREN TROBAR A LA TEVA TERRASSA

Assessorament, Terrassa, Tapes, Vendes, Clients
Innovar i sorprendre és sens dubte un art que hem de cuidar i treballar per fidelitzar els nostres clients. No obstant això, ara que ja tenim aquí la temporada de terrasses i que tanquem les noves cartes per...
35
UN NADAL EXCEL·LENT PER AL TEU RESTAURANT

UN NADAL EXCEL·LENT PER AL TEU RESTAURANT

Assessorament, Nadal, Menús, Idees, Consells
El Nadal és una època clau per obtenir més clients i fidelitzar els que ja tenim. Amb una mica de planificació i decorant de forma adequada el teu local pots aconseguir...
29
QUATRE RECEPTES DE PASTA QUE SÓN ÈXIT SEGUR AL TEU RESTAURANT

QUATRE RECEPTES DE PASTA QUE SÓN ÈXIT SEGUR AL TEU RESTAURANT

Receptes, Clients, Assessorament, Productes, Pasta
La pasta és un ingredient molt versàtil amb el que podem fer mil i una receptes diferents. A més, és un tipus de plat molt demandat pels negocis de restauració ja que es poden crear combinacions molt bones que ...
28
CONSELLS PER APROFITAR AL MÀXIM LA TEVA TERRASSA

CONSELLS PER APROFITAR AL MÀXIM LA TEVA TERRASSA

Terrassa, Assessorament, Idees, Restaurants, Decoració
Els mesos d’estiu són els més importants de l’any per tots els restauradors. Les vacances, el bon temps i el turisme fan que les persones tinguem més ganes de sortir de casa i, per tant, ...
25
TAPES SENZILLES PER BARS I RESTAURANTS

TAPES SENZILLES PER BARS I RESTAURANTS

Tapes, Assessorament, Idees, Restaurants, Gastronomia
Oferir tapes o “montaditos” al teu bar o restaurant pot ser una opció molt rendible que segur que agrada als teus clients. I es que, a diferència del que ens pot semblar, crear tapes originals...
24
5 ENTRANTS FÀCILS PER INCLOURE AL TEU MENÚ

5 ENTRANTS FÀCILS PER INCLOURE AL TEU MENÚ

Assessorament, Entrants, Restaurants, Menú, Idees
Els congelats són una molt bona opció per crear plats per al teu menú de forma ràpida i sense renunciar a crear receptes delicioses per als teus comensals. I es que, si utilitzem ingredients ...
23
COM CREAR HAMBURGUESES ORIGINALS AL TEU BAR?

COM CREAR HAMBURGUESES ORIGINALS AL TEU BAR?

Assessorament, Hamburguesa, Restaurants, Carta, Idees
Tens hamburgueses al teu menú? Cada vegada més bars i restaurants afegeixen aquest plat a les seves cartes. Però n’hi ha prou en oferir la típica hamburguesa amb formatge? A Del Moral creiem...
22
4 ACOMPANYAMENTS FÀCILS PER COMPLEMENTAR ELS PLATS DEL TEU RESTAURANT

4 ACOMPANYAMENTS FÀCILS PER COMPLEMENTAR ELS PLATS DEL TEU RESTAURANT

Assessorament, Acompanyaments, Menú, Carta, Idees
La carta dels restaurants ha de ser una eina canviant que identifiqui el negoci. Introduir o canviar alguns dels plats pot atraure nous clients al nostre local, sobretot si aconseguim...
21
5 TRUCS A TENIR EN COMPTE QUAN OBRIM UN RESTAURANT

5 TRUCS A TENIR EN COMPTE QUAN OBRIM UN RESTAURANT

Idees, Vendes, Clients, Rendibilitat, Assessorament
Obrir un restaurant és una tasca complicada i que porta més temps del que ens podem pensar. Factures, permisos, mobiliari, personal... Destinem molts esforços a començar un negoci de restauració, però...
20
SALUT I SORPRESES: EL QUE DEMANA EL CLIENT DEL RESTAURANT

SALUT I SORPRESES: EL QUE DEMANA EL CLIENT DEL RESTAURANT

Idees, Menú, Clients, Tendències, Assessorament
A la IV jornada sobre "Nous Conceptes de Restauració" celebrada a Mercabarna va quedar de manifest que el client del restaurant vol aliments saludables, sostenibilitat i ser sorprès...
19
13 PETITS DETALLS QUE FAN GRAN A UN RESTAURANT

13 PETITS DETALLS QUE FAN GRAN A UN RESTAURANT

Idees, Menú, Clients, Tendències, Assessorament
Perquè un restaurant doni beneficis és necessària una excel·lent ubicació i una bona posició davant la competència del mercat. Però perquè un restaurant tingui prestigi...
18
7 MOTIUS PER INCORPORAR EL PLAT COMBINAT AL TEU MENÚ

7 MOTIUS PER INCORPORAR EL PLAT COMBINAT AL TEU MENÚ

Idees, Menú, Clients, Tendències, Assessorament
Aquells meravellosos anys en què no es demanava el plat pel seu nom sinó pel seu número, i només anomenant-lo se'ns feia la boca aigua ...
17
CONSELLS PER DECORAR UN NEGOCI D'HOSTELERÍA

CONSELLS PER DECORAR UN NEGOCI D'HOSTELERÍA

Idees, Decoració, Clients, Tendències, Assessorament
Decoració amb personalitat per el teu bar o restaurant. Cafeteries amb música suau que conviden a la relaxació, restaurants amb ambient rural, franquícies basades en un concepte de vida més natural...
16
BONES PRÀCTIQUES PER MANTENIR LA CADENA DE FRED

BONES PRÀCTIQUES PER MANTENIR LA CADENA DE FRED

Conservació, Cadena de fred, Gelats, Assessorament
Per garantir una excel·lent qualitat del producte i la màxima satisfacció del client ens hem d'assegurar que gestionem eficientment la cadena de fred...
7

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto