Consells

TREU EL MÀXIM PROFIT A
LES TEVES PREPARACIONS

Consells per al professional

En aquesta secció volem proporcionar-te idees, eines i solucions per fer-te més fàcil el teu dia a dia a la cuina.
A DEL MORAL Congelats el nostre compromís és estar sempre 100% al costat dels nostres clients, assessorant-los i
aportant més valor afegit als seus negocis. Esperem que els nostres consells siguin del teu interès!

PLATS IDEALS PER AL SERVEI DE DELIVERY (PART2)

PLATS IDEALS PER AL SERVEI DE DELIVERY (PART2)

Tendències, Receptes, Assessorament, Productes, Idees
El delivery és una aposta de present immediat però també de futur. La crisi del coronavirus ha representat tota una...
85
PLATS IDEALS PER AL SERVEI DE DELIVERY (PART1)

PLATS IDEALS PER AL SERVEI DE DELIVERY (PART1)

Tendències, Receptes, Assessorament, Productes, Idees
A continuació, us proposem unes quantes opcions per a la vostra carta delivery; totes elles...
84
COM COMUNICAR EL SERVEI DE DELIVERY DEL NOSTRE RESTAURANT?

COM COMUNICAR EL SERVEI DE DELIVERY DEL NOSTRE RESTAURANT?

Tendències, Marketing, Assessorament, Nous negocis, Idees
Tan important és oferir un servei com saber-lo comunicar. En el món actual, qui no es fa visible...
83
COM IMPLEMENTAR EL DELIVERY AL TEU NEGOCI D'HOSTALERIA

COM IMPLEMENTAR EL DELIVERY AL TEU NEGOCI D'HOSTALERIA

Tendències, Gestió, Assessorament, Nous negocis, Idees
Cada vegada són més els negocis de tot tipus i categoria que aposten per oferir serveis de delivery...
82
ELS SECRETS DEL MENÚ INFANTIL

ELS SECRETS DEL MENÚ INFANTIL

Menú-Carta, Productes, Assessorament, Receptes, Idees
Incloure l’opció de menú infantil al vostre restaurant és clau per fidelitzar les famílies. En aquestes línees intentarem ajudar-te a...
81
AVANTATGES D’UN RESTAURANT AMB BRUNCH

AVANTATGES D’UN RESTAURANT AMB BRUNCH

Tendències, Nous negocis, Assessorament, Idees, Experiències
Fins ara estàvem acostumats a que els restaurants tinguessin un horari més o menys fix. Que oferissin...
80
LA MODA "CASUAL" ARRIBA A L'HOSTALERIA

LA MODA "CASUAL" ARRIBA A L'HOSTALERIA

Tendències, Marketing, Assessorament, Idees
Anar a un restaurant no és només fer un àpat fora de casa; també significa viure una experiència. I aquesta depèn de...
79
CONSELLS PER SER UN RESTAURANT “BIKE FRIENDLY”

CONSELLS PER SER UN RESTAURANT “BIKE FRIENDLY”

Tendències, Experiències, Assessorament, Nous negocis, Idees
El ciclisme no només és un esport que es practica a dalt de la bici, sinó que és molt més que això. Es tracta també de...
78
EL TRASH COOKING: LA CUINA DE REAPROFITAMENT ESTÀ DE MODA

EL TRASH COOKING: LA CUINA DE REAPROFITAMENT ESTÀ DE MODA

Tendències, Costos, Assessorament, Gestió, Idees
Encara que la traducció literal de "trash cooking" (cuinar amb brossa) ens pugui resultar un pèl exagerada, cal dir que...
76
CONSELLS PER GESTIONAR GRUPS AL TEU RESTAURANT

CONSELLS PER GESTIONAR GRUPS AL TEU RESTAURANT

Menú-Carta, Marketing, Assessorament, Costos, Idees
Una de les premisses bàsiques de la restauració és que els clients que queden satisfets del...
75
EL PET FRIENDLY: GOSSOS I GATS TENEN LLOC AL RESTAURANT

EL PET FRIENDLY: GOSSOS I GATS TENEN LLOC AL RESTAURANT

Tendències, Experiències, Nous negocis, Assessorament, Idees
El cartell de "prohibida l'entrada d'animals" l'hem vist en molts negocis. Però, avui en dia, us podem afirmar que ja...
72
PROBLEMÀTIQUES I SOLUCIONS EN EL REGISTRE HORARI A LA HOSTALERIA

PROBLEMÀTIQUES I SOLUCIONS EN EL REGISTRE HORARI A LA HOSTALERIA

Gestió, Costos, Assessorament, Formació, Idees
La llei de control de la jornada laboral està donant a parlar, especialment, a l'hostaleria. Des de la seva entrada en vigor...
71
COM MILLORAR I OPTIMITZAR EL "MENÚ DEL DIA"?

COM MILLORAR I OPTIMITZAR EL "MENÚ DEL DIA"?

Menú-Carta, Idees, Assessorament, Costos, Gestió
L'estiu ja ha passat i això significa, per moltes persones, dir adéu a les vacances i l'hora de...
69
RESTAURANTS “TOP” A INSTAGRAM PER INSPIRAR-NOS

RESTAURANTS “TOP” A INSTAGRAM PER INSPIRAR-NOS

Marketing, Idees, Tendències, Experiències, Assessorament
És trendy el menjar bo i sa, els plats atractius i l’experiència vital d’alimentar-se. Instagram és una de les xarxes socials que està més de moda i...
66
QUÈ ÉS LA NOVA TENDÈNCIA DEL "FOOD JENGA"?

QUÈ ÉS LA NOVA TENDÈNCIA DEL "FOOD JENGA"?

Tendències, Marketing, Experiències, Assessorament, Idees
Amb el menjar no es juga… o sí? Precisament, la nova tendència foodie a Instagram desafia l’advertència tradicional que allunya l’oci i...
65
CONTRACTES LABORALS EN TEMPORADA ALTA PER L’HOSTALERIA I LA RESTAURACIÓ

CONTRACTES LABORALS EN TEMPORADA ALTA PER L’HOSTALERIA I LA RESTAURACIÓ

Gestió, Idees, Formació, Assessorament, Costos
El sector de la restauració i l'hostaleria és un dels que més noten les fluctuacions de la demanda durant l'any. Ara, durant els mesos d'estiu, arriba...
64
LA NOVA LLEI DEL CONTROL HORARI A L'HOSTALERIA

LA NOVA LLEI DEL CONTROL HORARI A L'HOSTALERIA

Gestió, Costos, Assessorament, Formació, Idees
La llei que obliga a controlar l'horari dels treballadors ha entrat en vigor. Des del passat 12 de maig, totes les empreses, sigui quin sigui el seu sector econòmic o dimensió, han de...
62
COM FIDELITZAR ELS CLIENTS AMB UNA BONA ATENCIÓ DE CARA AL PÚBLIC?

COM FIDELITZAR ELS CLIENTS AMB UNA BONA ATENCIÓ DE CARA AL PÚBLIC?

Marketing, Formació, Gestió, Assessorament, Idees
Un dels factors més determinants a l'hora de tornar a un restaurant (o no) és el tracte que hi hem rebut. El sector de la restauració treballa davant del públic i, per aquest motiu...
60
MESURES (EXTREMES) PER EVITAR EL "NO-SHOW" ALS RESTAURANTS

MESURES (EXTREMES) PER EVITAR EL "NO-SHOW" ALS RESTAURANTS

Costos, Idees, Gestió, Assessorament, Formació
Segur que heu patit el fenomen "no-show" al vostre restaurant. El que passa és que potser...
55
COM PODEM FER COMPATIBLES LES TERRASSES I EL FRED?

COM PODEM FER COMPATIBLES LES TERRASSES I EL FRED?

Tendències, Formació, Assessorament, Gestió, Idees
Les terrasses i el fred són compatibles. Si adaptem la terrassa del nostre restaurant per tal de combatre les baixes temperatures, aprofitarem un espai més del nostre local i a més...
53
BLACK FRIDAY AL MEU RESTAURANT? PER QUÈ NO?

BLACK FRIDAY AL MEU RESTAURANT? PER QUÈ NO?

Marketing, Formació, Assessorament, Idees, Menú-Carta
Fer promocions i ofertes és una bona manera de posicionar-nos com a establiment. Una bona promoció ens pot donar rendibilitat i comunicació, però cal que abans de llançar-nos a...
50
LA IMPORTÀNCIA DEL SERVEI EN HOSTALERIA I COM FIDELITZAR EL PERSONAL

LA IMPORTÀNCIA DEL SERVEI EN HOSTALERIA I COM FIDELITZAR EL PERSONAL

Gestió, Formació, Experiències, Assessorament, Idees
Trobar el personal adequat en hostaleria és difícil. Alhora, l’atenció al client és clau per l’èxit del negoci, ja que un bon servei ens fidelitzarà el client i ens assegurarà un bon...
47
MANERES ORIGINALS DE SERVIR EL IOGURT: DIFERENTS POSSIBILITATS PER SERVIR IOGURT ALS ESMORZARS, POSTRES O BERENARS

MANERES ORIGINALS DE SERVIR EL IOGURT: DIFERENTS POSSIBILITATS PER SERVIR IOGURT ALS ESMORZARS, POSTRES O BERENARS

Menú-Carta, Idees, Assessorament, Productes, Receptes
El iogurt combina amb molts ingredients, i per les seves propietats nutricionals és recomanable tant per servir com a esmorzar, postres o dinar. Seguidament us proposem algunes receptes, més o menys...
43
L'ARRÒS DE PALS, UN PRODUCTE AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN

L'ARRÒS DE PALS, UN PRODUCTE AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN

Productes, Ingredients, Assessorament, Idees, Formació
Els cuiners de la zona ho tenen clar: l’arròs de Pals és el secret dels arrossos! La qualitat extraordinària del seu gra i el seu gust característic el fan un arròs amb denominació d’origen amb una gran...
41
ENTRAR PELS ULLS: IDEES PER PRESENTAR POSTRES GELATS

ENTRAR PELS ULLS: IDEES PER PRESENTAR POSTRES GELATS

Idees, Receptes, Menú-Carta, Marketing, Productes
Els gelats són el postre estrella de l’estiu. Presentar-los de manera original i elegant és senzill, i si dediquem una estona a pensar bé aquesta presentació farem que les nostres postres guanyin valor. Us proposem...
40
LES SALSES D'AQUEST ESTIU: SÚPER RÀPIDES, MOLT FÀCILS I MOLT BONES

LES SALSES D'AQUEST ESTIU: SÚPER RÀPIDES, MOLT FÀCILS I MOLT BONES

Productes, Idees, Assessorament, Ingredients, Formació
Una salsa acompanya, però també enriqueix i dona alegria a un plat senzill. Sobretot en el cas de tapes i fregits, on una salsa ens complementa la presentació d’un plat i a més dona l’opció al client de combinar-la amb...
37
TOTES LES POSSIBILITATS DE LES FRUITES CONGELADES

TOTES LES POSSIBILITATS DE LES FRUITES CONGELADES

Idees, Assessorament, Productes, Seguretat, Receptes
Fer receptes senzilles i amb un resultat espectacular és facilíssim amb les fruites congelades. Són un producte natural amb molt de sabor, que aportaran valor afegir a les teves receptes i et facilitaran moltíssim...
36
TAPES QUE ELS CLIENTS ESPEREN TROBAR A LA TEVA TERRASSA

TAPES QUE ELS CLIENTS ESPEREN TROBAR A LA TEVA TERRASSA

Assessorament, Receptes, Menú-Carta, Idees, Experiències
Innovar i sorprendre és sens dubte un art que hem de cuidar i treballar per fidelitzar els nostres clients. No obstant això, ara que ja tenim aquí la temporada de terrasses i que tanquem les noves cartes per...
35
COM OPTIMITZAR EL PERFIL DE FACEBOOK DEL TEU RESTAURANT?

COM OPTIMITZAR EL PERFIL DE FACEBOOK DEL TEU RESTAURANT?

Formació, Marketing, Assessorament, Tendències, Idees
Facebook s’ha convertit en la xarxa social més versàtil. El gran públic que té i les capacitats publicitàries i d’anàlisis de les que disposa fan que sigui una xarxa imprescindible per a...
34
TORRADES CREATIVES PER SORPRENDRE ELS TEUS CLIENTS

TORRADES CREATIVES PER SORPRENDRE ELS TEUS CLIENTS

Idees, Receptes, Productes, Ingredients, Menú-Carta
En un moment en que contínaument s’obren negocis de restauració, diferenciar-se és imprescindible per crear tendència. A més, cada vegada més, els clients reclamen plats únics i originals...
33
UN NADAL EXCEL·LENT PER AL TEU RESTAURANT

UN NADAL EXCEL·LENT PER AL TEU RESTAURANT

Assessorament, Marketing, Menú-Carta, Idees, Formació
El Nadal és una època clau per obtenir més clients i fidelitzar els que ja tenim. Amb una mica de planificació i decorant de forma adequada el teu local pots aconseguir...
29
COM PRESENTAR LES POSTRES EN UN RESTAURANT?

COM PRESENTAR LES POSTRES EN UN RESTAURANT?

Receptes, Menú-Carta, Gestió, Idees, Formació
Les postres són un dels plats més rentables per tots els establiments de restauració. Tenir bons plats per acabar els àpats, exposar-los de la millor manera possible i servir-los de forma original són...
26
CONSELLS PER APROFITAR AL MÀXIM LA TEVA TERRASSA

CONSELLS PER APROFITAR AL MÀXIM LA TEVA TERRASSA

Gestió, Assessorament, Idees, Experiències, Formació
Els mesos d’estiu són els més importants de l’any per tots els restauradors. Les vacances, el bon temps i el turisme fan que les persones tinguem més ganes de sortir de casa i, per tant, ...
25
TAPES SENZILLES PER BARS I RESTAURANTS

TAPES SENZILLES PER BARS I RESTAURANTS

Receptes, Productes, Idees, Menú-Carta, Formació
Oferir tapes o “montaditos” al teu bar o restaurant pot ser una opció molt rendible que segur que agrada als teus clients. I es que, a diferència del que ens pot semblar, crear tapes originals...
24
5 ENTRANTS FÀCILS PER INCLOURE AL TEU MENÚ

5 ENTRANTS FÀCILS PER INCLOURE AL TEU MENÚ

Receptes, Productes, Ingredients, Menú-Carta, Idees
Els congelats són una molt bona opció per crear plats per al teu menú de forma ràpida i sense renunciar a crear receptes delicioses per als teus comensals. I es que, si utilitzem ingredients ...
23
COM CREAR HAMBURGUESES ORIGINALS AL TEU BAR?

COM CREAR HAMBURGUESES ORIGINALS AL TEU BAR?

Receptes, Productes, Ingredients, Menú-Carta, Idees
Tens hamburgueses al teu menú? Cada vegada més bars i restaurants afegeixen aquest plat a les seves cartes. Però n’hi ha prou en oferir la típica hamburguesa amb formatge? A Del Moral creiem...
22
5 TRUCS A TENIR EN COMPTE QUAN OBRIM UN RESTAURANT

5 TRUCS A TENIR EN COMPTE QUAN OBRIM UN RESTAURANT

Idees, Formació, Gestió, Costos, Assessorament
Obrir un restaurant és una tasca complicada i que porta més temps del que ens podem pensar. Factures, permisos, mobiliari, personal... Destinem molts esforços a començar un negoci de restauració, però...
20
13 PETITS DETALLS QUE FAN GRAN A UN RESTAURANT

13 PETITS DETALLS QUE FAN GRAN A UN RESTAURANT

Idees, Menú-Carta, Gestió, Tendències, Assessorament
Perquè un restaurant doni beneficis és necessària una excel·lent ubicació i una bona posició davant la competència del mercat. Però perquè un restaurant tingui prestigi...
18
7 MOTIUS PER INCORPORAR EL PLAT COMBINAT AL TEU MENÚ

7 MOTIUS PER INCORPORAR EL PLAT COMBINAT AL TEU MENÚ

Idees, Menú-Carta, Receptes, Tendències, Assessorament
Aquells meravellosos anys en què no es demanava el plat pel seu nom sinó pel seu número, i només anomenant-lo se'ns feia la boca aigua ...
17
CONSELLS PER DECORAR UN NEGOCI D'HOSTELERÍA

CONSELLS PER DECORAR UN NEGOCI D'HOSTELERÍA

Idees, Tendències, Experiències, Assessorament
Decoració amb personalitat per el teu bar o restaurant. Cafeteries amb música suau que conviden a la relaxació, restaurants amb ambient rural, franquícies basades en un concepte de vida més natural...
16
RENTABILITZA LA TEVA CARTA DE POSTRES

RENTABILITZA LA TEVA CARTA DE POSTRES

Menú-Carta, Costos, Gestió, Idees, Formació
Quin valor aporta la carta de postres a la rendibilitat i imatge d'un establiment hostaler? Molt més del que sovint creuen els bars i restaurants del nostre país...
15
COM CONTROLAR EL MALBARATAMENT DE MENJAR DINS EL NEGOCI

COM CONTROLAR EL MALBARATAMENT DE MENJAR DINS EL NEGOCI

Gestió, Assessorament, Costos, Idees, Formació
Els restaurants espanyols malbaraten més de 63.000 tones de menjar a l’any, fet que implica unes pèrdues superiors als 255 milions d’euros pel sector de la restauració i l’hostaleria...
14
ALGUNES TÈCNIQUES PER TENIR EN COMPTE A L’HORA D’EMPLATAR

ALGUNES TÈCNIQUES PER TENIR EN COMPTE A L’HORA D’EMPLATAR

Receptes, Idees, Tendències, Menú-Carta, Formació
És important la cura que es dóna a cada plat, ja que aquest, a part de ser gustós, ha de tenir una bona presentació. Cal recordar que la gastronomia també és un art...
13
PER FIDELITZAR CLIENTS PERMET LA CÀRREGA DELS MÒBILS

PER FIDELITZAR CLIENTS PERMET LA CÀRREGA DELS MÒBILS

Marketing, Tendències, Assessorament, Idees
Avui en dia la descàrrega dels dispositius mòbils és molt freqüent, degut a la freqüència en què els utilitzem. És per això, que moltes vegades, els clients…
12
APROFITA EL FUTBOL PER INCREMENTAR LES VENDES

APROFITA EL FUTBOL PER INCREMENTAR LES VENDES

Gestió, Assessorament, Experiències, Idees, Marketing
Les retransmissions de partits de futbol en canals televisius privats i l’afició per aquestes, fan que gran part de la població assisteixi a bars i restaurants per veure partits...
11
TREU-LI PARTIT A LA CARTA!

TREU-LI PARTIT A LA CARTA!

Menú-Carta, Marketing, Idees, Productes, Formació
La carta és l’eina principal de marketing en qualsevol establiment, ja que és a través d’aquesta on el restaurador fa la proposta al client...
9
Importància de les xarxes socials dins el món de la restauració

Importància de les xarxes socials dins el món de la restauració

Formació, Assessorament, Marketing, Idees, Tendències
A Estats Units, més del 80% dels restaurants utilitzen les xarxes socials per impulsar els seus serveis, ja que una bona posició dins el món online ajuda a donar-se a conèixer...
8
AMANIDES, EL PLAT ESTRELLA DE L'ESTIU

AMANIDES, EL PLAT ESTRELLA DE L'ESTIU

Receptes, Idees, Productes, Menú-Carta, Ingredients
Què pot ser millor que una bona amanida durant els mesos més càlids? Ja s’acosta el bon temps, i amb la pujada de les temperatures ve més de gust un plat lleuger. Pel restaurador...
6
ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING ON-LINE PER A LA HOSTELERIA

ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING ON-LINE PER A LA HOSTELERIA

Formació, Marketing, Assessorament, Tendències, Idees
L'objectiu del màrqueting on-line és arribar al major nombre possible de persones i atreure-les perquè gaudeixin dels nostres serveis. Cal saber...
5
ATRAU 'INFLUENCERS' AL TEU RESTAURANT

ATRAU 'INFLUENCERS' AL TEU RESTAURANT

Marketing, Tendències, Assessorament, Formació, Idees
Cada vegada són més els clients que després de visitar un restaurant i provar la seva carta decideixen fer una valoració en les seves xarxes socials generant un efecte demanda o…
4
EVITA QUE EL TEU COMMUNITY MANAGER ARRUÏNI EL TEU NEGOCI

EVITA QUE EL TEU COMMUNITY MANAGER ARRUÏNI EL TEU NEGOCI

Marketing, Tendències, Assessorament, Formació, Idees
El Community Manager és el responsable de l'acció del negoci en les xarxes socials, tasca que requereix rigor i no admet errors. Les xarxes socials són...
3
CONSELLS PER A QUE LA CUINA DEL TEU RESTAURANT SIGUI MÉS EFICIENT

CONSELLS PER A QUE LA CUINA DEL TEU RESTAURANT SIGUI MÉS EFICIENT

Gestió, Formació, Assessorament, Costos, Idees
La mala distribució de l'espai, la instal·lació de maquinària poc eficient o la baixa qualitat dels materials seleccionats poden ser una font de despeses...
2
COM FER RENDIBLES ELS MENÚS D'UN RESTAURANT

COM FER RENDIBLES ELS MENÚS D'UN RESTAURANT

Costos, Menú-Carta, Productes, Idees, Assessorament
A cada establiment poden haver diferents tipus de menús (infantils, del dia, degustació, saludables, temàtics, etc.). Cada menú està format per un conjunt de...
1

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto