Consells

TREU EL MÀXIM PROFIT A
LES TEVES PREPARACIONS

+ de 100 consells per al professional

En aquesta secció volem proporcionar-te idees, eines i solucions per fer-te més fàcil el teu dia a dia a la cuina.
A DEL MORAL Congelats el nostre compromís és estar sempre 100% al costat dels nostres clients, assessorant-los i
aportant més valor afegit als seus negocis. Esperem que els nostres consells siguin del teu interès!

AMANIDES I ENSALADILLES: UN PLAT ESTIUENC MOLT RENDIBLE PER A LA TEVA CARTA

AMANIDES I ENSALADILLES: UN PLAT ESTIUENC MOLT RENDIBLE PER A LA TEVA CARTA

Ingredients, Menú-Carta, Formació, Productes, Receptes
L'estiu és sinònim de sol, platges, temps lliure... però també de menús frescos i lleugers. És el moment de...
135
INCLOU INGREDIENTS VEGANS A LA TEVA CARTA

INCLOU INGREDIENTS VEGANS A LA TEVA CARTA

Tendències, Assessorament, Idees, Productes
Adaptar-se a les necessitats dels clients és un aspecte clau per a qualsevol negoci, i la creixent popularitat...
134
APROFITA ELS PRODUCTES DE TEMPORADA

APROFITA ELS PRODUCTES DE TEMPORADA

Assessorament, Costos, Productes, Gestió, Formació
Ja és hivern! En aquesta època meravellosa podem cuinar un gran assortit de...
128
SI ELABORES SUSHI, A #DELMORAL TENS EL TEU ALIAT

SI ELABORES SUSHI, A #DELMORAL TENS EL TEU ALIAT

Tendències, Productes, Ingredients, Idees, Assessorament
Una carta amb una àmplia varietat de tipus de menjar t’assegura que tothom trobi alló que...
121
AMB #DELMORAL OFERIRÀS GRAELLADES AMB PRODUCTES DE PRIMERA

AMB #DELMORAL OFERIRÀS GRAELLADES AMB PRODUCTES DE PRIMERA

Productes, Ingredients, Idees, Assessorament
Una graellada és molt més que un àpat. És l’excusa per reunir-se amb els amics, compartir i gaudir de...
119
L’ART D’EMPLATAR ELS GELATS

L’ART D’EMPLATAR ELS GELATS

Productes, Ingredients, Idees
La calor convida a canviar les cartes del restaurant per oferir producte de temporada i plats refrescants. A #DelMoral...
117
EL MÓN DE LES CROQUETES #DELMORAL: ON ES TROBEN LA TRADICIÓ I LA INNOVACIÓ

EL MÓN DE LES CROQUETES #DELMORAL: ON ES TROBEN LA TRADICIÓ I LA INNOVACIÓ

Productes, Idees, Experiències, Assessorament
A tots els grups sempre hi ha un fan de les croquetes, aquell que es menjaria fins i tot beixamel arrebossada, però...
116
TAPES MARINERES PER TRIOMFAR AQUESTA TEMPORADA

TAPES MARINERES PER TRIOMFAR AQUESTA TEMPORADA

Productes, Assessorament, Idees, Ingredients
La primavera i l’estiu és temps de tapes. El temps convida a prendre alguna cosa en una terrassa, i si...
115
COM TRIAR EL MILLOR PA PELS TEUS MENÚS BURGER

COM TRIAR EL MILLOR PA PELS TEUS MENÚS BURGER

Productes, Ingredients, Assessorament, Tendències
El pa acompanya els nostres àpats des de fa segles, però cada elaboració ha estat pastada amb uns...
114
UNA SELECCIÓ DE TAPES PER TRIOMFAR AQUESTA PRIMAVERA

UNA SELECCIÓ DE TAPES PER TRIOMFAR AQUESTA PRIMAVERA

Productes, Idees, Assessorament, Ingredients, Experiències
Després d’un hivern llarg on ha costat veure el sol, per fi ha arribat la primavera i el bon temps que tant s’han fet esperar. Les flors reneixen i...
113
POTENCIA LA TEVA OFERTA AMB LES SALSES RISSO

POTENCIA LA TEVA OFERTA AMB LES SALSES RISSO

Receptes, Productes, Idees, Ingredients, Assessorament
La cuina tradicional és a la base de tots els corrents i tendències en la restauració. Els seus matisos i sabors tenen...
112
SOPES I PLATS CALENTS, LES MILLORS PROPOSTES RECONFORTANTS QUAN FA FRED

SOPES I PLATS CALENTS, LES MILLORS PROPOSTES RECONFORTANTS QUAN FA FRED

Receptes, Idees, Productes, Menú-Carta, Ingredients
A l’hivern les temperatures més baixes ens conviden a entrar a l’interior dels establiments buscant...
110
PLATS IMPRESCINDIBLES PER A LA TARDOR

PLATS IMPRESCINDIBLES PER A LA TARDOR

Menú-Carta, Receptes, Productes, Idees, Ingredients
Donem la benvinguda a una nova estació i ja podem veure com els arbres canvien de color, el temps es fa...
106
COM TRIAR LA MILLOR CARN PER AL TEU RESTAURANT I LES DIVERSES MANERES DE CUINAR-LA

COM TRIAR LA MILLOR CARN PER AL TEU RESTAURANT I LES DIVERSES MANERES DE CUINAR-LA

Assessorament, Ingredients, Productes, Receptes
L'èxit d'un plat depèn, en gran part, de l'elecció del tipus de carn que se serveix i de saber quina...
105
IDEES PER A DESENVOLUPAR UNA CARTA BASADA EN PRODUCTES DEL MAR

IDEES PER A DESENVOLUPAR UNA CARTA BASADA EN PRODUCTES DEL MAR

Menú-Carta, Receptes, Productes, Idees, Ingredients
Una de les característiques més reconegudes de la nostra gastronomia és la seva versatilitat i la gran varietat d’ingredients amb què treballa, inclosos...
102
OFERTES I PROMOCIONS EN LA NOVA REVISTA DE TARDOR DE DEL MORAL

OFERTES I PROMOCIONS EN LA NOVA REVISTA DE TARDOR DE DEL MORAL

Marketing, Idees, Assessorament, Productes, Ingredients
La societat es troba en una situació excepcional i única. La crisi provocada per la Covid-19 ha canviat hàbits, costums i rutines, per tal de...
90
PLATS IDEALS PER AL SERVEI DE DELIVERY (PART2)

PLATS IDEALS PER AL SERVEI DE DELIVERY (PART2)

Tendències, Receptes, Assessorament, Productes, Idees
El delivery és una aposta de present immediat però també de futur. La crisi del coronavirus ha representat tota una...
85
PLATS IDEALS PER AL SERVEI DE DELIVERY (PART1)

PLATS IDEALS PER AL SERVEI DE DELIVERY (PART1)

Tendències, Receptes, Assessorament, Productes, Idees
A continuació, us proposem unes quantes opcions per a la vostra carta delivery; totes elles...
84
ELS SECRETS DEL MENÚ INFANTIL

ELS SECRETS DEL MENÚ INFANTIL

Menú-Carta, Productes, Assessorament, Receptes, Idees
Incloure l’opció de menú infantil al vostre restaurant és clau per fidelitzar les famílies. En aquestes línees intentarem ajudar-te a...
81
COM PREPARAR EL TEU RESTAURANT PEL FUTBOL?

COM PREPARAR EL TEU RESTAURANT PEL FUTBOL?

Menú-Carta, Marketing, Gestió, Productes, Assessorament
Si hi ha alguna cosa que mou masses i és capaç de paralitzar a tot un país és el futbol. Aquest mes, en el tram final de l'estiu, torna...
67
ELS CONGELATS PER COMBATRE EL MALBARATAMENT ALIMENTARI

ELS CONGELATS PER COMBATRE EL MALBARATAMENT ALIMENTARI

Costos, Assessorament, Productes, Gestió, Seguretat
Un dels grans problemes del sector de l'alimentació és el malbaratament alimentari. Cada any, milers de tones de menjar...
63
PLATS ORIGINALS PER SETMANA SANTA

PLATS ORIGINALS PER SETMANA SANTA

Receptes, Assessorament, Menú-Carta, Productes, Ingredients
Arriba la Setmana Santa, estem en temps de Quaresma i ens hem d'anar preparant per a la temporada entrant. Les reunions familiars i la pujada de temperatures animen als nostres clients a...
58
AVANTATGES DELS CONGELATS

AVANTATGES DELS CONGELATS

Seguretat, Higiene, Productes, Assessorament, Formació
El mite que els congelats tenen menys qualitat que els productes frescos ja va caure fa temps, quan diversos estudis comprobaven els avantatges del manteniment de propietats ens productes congelats gràcies a...
46
AL DIA DE LA NORMATIVA D’AL·LÈRGENS? TOT EL QUE HEU DE SABER PER ASSEGURAR-VOS-EN

AL DIA DE LA NORMATIVA D’AL·LÈRGENS? TOT EL QUE HEU DE SABER PER ASSEGURAR-VOS-EN

Seguretat, Higiene, Al·lèrgens, Formació, Productes
Segons el Reglament (UE) 1169/2011, de 25 d’octubre (link aquí) és obligatori que els bars i restaurants identifiquin els catorze grups d’aliments que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies a...
44
MANERES ORIGINALS DE SERVIR EL IOGURT: DIFERENTS POSSIBILITATS PER SERVIR IOGURT ALS ESMORZARS, POSTRES O BERENARS

MANERES ORIGINALS DE SERVIR EL IOGURT: DIFERENTS POSSIBILITATS PER SERVIR IOGURT ALS ESMORZARS, POSTRES O BERENARS

Menú-Carta, Idees, Assessorament, Productes, Receptes
El iogurt combina amb molts ingredients, i per les seves propietats nutricionals és recomanable tant per servir com a esmorzar, postres o dinar. Seguidament us proposem algunes receptes, més o menys...
43
FRUITES I VERDURES SENSE RISCOS EN LA RESTAURACIÓ: RECOMANACIONS D'HIGIENE QUAN SERVIM VEGETALS FRESCOS

FRUITES I VERDURES SENSE RISCOS EN LA RESTAURACIÓ: RECOMANACIONS D'HIGIENE QUAN SERVIM VEGETALS FRESCOS

Productes, Higiene, Assessorament, Seguretat, Formació
En època d’estiu és quan incorporem més productes frescos a les nostres cartes. Les amanides i la fruita de temporada són plats sol·licitats pels clients, perquè venen més de gust que a l’hivern i...
42
L'ARRÒS DE PALS, UN PRODUCTE AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN

L'ARRÒS DE PALS, UN PRODUCTE AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN

Productes, Ingredients, Assessorament, Idees, Formació
Els cuiners de la zona ho tenen clar: l’arròs de Pals és el secret dels arrossos! La qualitat extraordinària del seu gra i el seu gust característic el fan un arròs amb denominació d’origen amb una gran...
41
ENTRAR PELS ULLS: IDEES PER PRESENTAR POSTRES GELATS

ENTRAR PELS ULLS: IDEES PER PRESENTAR POSTRES GELATS

Idees, Receptes, Menú-Carta, Marketing, Productes
Els gelats són el postre estrella de l’estiu. Presentar-los de manera original i elegant és senzill, i si dediquem una estona a pensar bé aquesta presentació farem que les nostres postres guanyin valor. Us proposem...
40
TOT EL QUE HEM DE SABER DELS "SUPERALIMENTS": QUÈ SÓN I COM INCORPORAR-LOS A LES NOSTRES CARTES

TOT EL QUE HEM DE SABER DELS "SUPERALIMENTS": QUÈ SÓN I COM INCORPORAR-LOS A LES NOSTRES CARTES

Productes, Assessorament, Tendències, Ingredients, Menú-Carta
Segur que heu sentit a parlar dels superaliments. Kale, quinoa, salmó, algues, llavors de xia…
39
SENSE GLUTEN, MÉS QUE UNA TENDÈNCIA O UN CAPRITX

SENSE GLUTEN, MÉS QUE UNA TENDÈNCIA O UN CAPRITX

Productes, Seguretat, Al·lèrgens, Assessorament, Gestió
Si no tenim ningú proper afectat per la celiaquia, aquesta malaltia ens pot confondre. La falta d’informació i el tractament que es dona sobre el tema por portar-nos a malentesos i a fer-nos pensar que...
38
LES SALSES D'AQUEST ESTIU: SÚPER RÀPIDES, MOLT FÀCILS I MOLT BONES

LES SALSES D'AQUEST ESTIU: SÚPER RÀPIDES, MOLT FÀCILS I MOLT BONES

Productes, Idees, Assessorament, Ingredients, Formació
Una salsa acompanya, però també enriqueix i dona alegria a un plat senzill. Sobretot en el cas de tapes i fregits, on una salsa ens complementa la presentació d’un plat i a més dona l’opció al client de combinar-la amb...
37
TOTES LES POSSIBILITATS DE LES FRUITES CONGELADES

TOTES LES POSSIBILITATS DE LES FRUITES CONGELADES

Idees, Assessorament, Productes, Seguretat, Receptes
Fer receptes senzilles i amb un resultat espectacular és facilíssim amb les fruites congelades. Són un producte natural amb molt de sabor, que aportaran valor afegir a les teves receptes i et facilitaran moltíssim...
36
TORRADES CREATIVES PER SORPRENDRE ELS TEUS CLIENTS

TORRADES CREATIVES PER SORPRENDRE ELS TEUS CLIENTS

Idees, Receptes, Productes, Ingredients, Menú-Carta
En un moment en que contínaument s’obren negocis de restauració, diferenciar-se és imprescindible per crear tendència. A més, cada vegada més, els clients reclamen plats únics i originals...
33
ENTREPANS ORIGINALS PER A BARS I RESTAURANTS

ENTREPANS ORIGINALS PER A BARS I RESTAURANTS

Productes, Receptes, Gestió, Costos, Menú-Carta
Els entrepans són, per molts restaurants i bars, un dels seus productes més rendibles i amb els quals s’obtenen marges més grans. El baix cost que suposen els ingredients i la facilitat en que el consumidor l’acompanya amb...
30
QUATRE RECEPTES DE PASTA QUE SÓN ÈXIT SEGUR AL TEU RESTAURANT

QUATRE RECEPTES DE PASTA QUE SÓN ÈXIT SEGUR AL TEU RESTAURANT

Receptes, Productes, Assessorament, Menú-Carta, Ingredients
La pasta és un ingredient molt versàtil amb el que podem fer mil i una receptes diferents. A més, és un tipus de plat molt demandat pels negocis de restauració ja que es poden crear combinacions molt bones que ...
28
TAPES SENZILLES PER BARS I RESTAURANTS

TAPES SENZILLES PER BARS I RESTAURANTS

Receptes, Productes, Idees, Menú-Carta, Formació
Oferir tapes o “montaditos” al teu bar o restaurant pot ser una opció molt rendible que segur que agrada als teus clients. I es que, a diferència del que ens pot semblar, crear tapes originals...
24
5 ENTRANTS FÀCILS PER INCLOURE AL TEU MENÚ

5 ENTRANTS FÀCILS PER INCLOURE AL TEU MENÚ

Receptes, Productes, Ingredients, Menú-Carta, Idees
Els congelats són una molt bona opció per crear plats per al teu menú de forma ràpida i sense renunciar a crear receptes delicioses per als teus comensals. I es que, si utilitzem ingredients ...
23
COM CREAR HAMBURGUESES ORIGINALS AL TEU BAR?

COM CREAR HAMBURGUESES ORIGINALS AL TEU BAR?

Receptes, Productes, Ingredients, Menú-Carta, Idees
Tens hamburgueses al teu menú? Cada vegada més bars i restaurants afegeixen aquest plat a les seves cartes. Però n’hi ha prou en oferir la típica hamburguesa amb formatge? A Del Moral creiem...
22
4 ACOMPANYAMENTS FÀCILS PER COMPLEMENTAR ELS PLATS DEL TEU RESTAURANT

4 ACOMPANYAMENTS FÀCILS PER COMPLEMENTAR ELS PLATS DEL TEU RESTAURANT

Assessorament, Productes, Menú-Carta, Ingredients, Receptes
La carta dels restaurants ha de ser una eina canviant que identifiqui el negoci. Introduir o canviar alguns dels plats pot atraure nous clients al nostre local, sobretot si aconseguim...
21
ALGUNS TRUCS PER MANTENIR EL FORMATGE EN BON ESTAT

ALGUNS TRUCS PER MANTENIR EL FORMATGE EN BON ESTAT

Formació, Assessorament, Seguretat, Higiene, Productes
Per tal d’evitar el malbaratament i aprofitar al màxim el formatge, cal conèixer alguns trucs que permeten que aquest aliment es conservi durant més temps...
10
TREU-LI PARTIT A LA CARTA!

TREU-LI PARTIT A LA CARTA!

Menú-Carta, Marketing, Idees, Productes, Formació
La carta és l’eina principal de marketing en qualsevol establiment, ja que és a través d’aquesta on el restaurador fa la proposta al client...
9
AMANIDES, EL PLAT ESTRELLA DE L'ESTIU

AMANIDES, EL PLAT ESTRELLA DE L'ESTIU

Receptes, Idees, Productes, Menú-Carta, Ingredients
Què pot ser millor que una bona amanida durant els mesos més càlids? Ja s’acosta el bon temps, i amb la pujada de les temperatures ve més de gust un plat lleuger. Pel restaurador...
6
COM FER RENDIBLES ELS MENÚS D'UN RESTAURANT

COM FER RENDIBLES ELS MENÚS D'UN RESTAURANT

Costos, Menú-Carta, Productes, Idees, Assessorament
A cada establiment poden haver diferents tipus de menús (infantils, del dia, degustació, saludables, temàtics, etc.). Cada menú està format per un conjunt de...
1