Consells

TREU EL MÀXIM PROFIT A
LES TEVES PREPARACIONS

Consells per al professional

En aquesta secció volem proporcionar-te idees, eines i solucions per fer-te més fàcil el teu dia a dia a la cuina.
A DEL MORAL Congelats el nostre compromís és estar sempre 100% al costat dels nostres clients, assessorant-los i
aportant més valor afegit als seus negocis. Esperem que els nostres consells siguin del teu interès!

PLATS IDEALS PER AL SERVEI DE DELIVERY (PART2)

PLATS IDEALS PER AL SERVEI DE DELIVERY (PART2)

Tendències, Receptes, Assessorament, Productes, Idees
El delivery és una aposta de present immediat però també de futur. La crisi del coronavirus ha representat tota una...
85
PLATS IDEALS PER AL SERVEI DE DELIVERY (PART1)

PLATS IDEALS PER AL SERVEI DE DELIVERY (PART1)

Tendències, Receptes, Assessorament, Productes, Idees
A continuació, us proposem unes quantes opcions per a la vostra carta delivery; totes elles...
84
ELS SECRETS DEL MENÚ INFANTIL

ELS SECRETS DEL MENÚ INFANTIL

Menú-Carta, Productes, Assessorament, Receptes, Idees
Incloure l’opció de menú infantil al vostre restaurant és clau per fidelitzar les famílies. En aquestes línees intentarem ajudar-te a...
81
PLATS ORIGINALS PER SETMANA SANTA

PLATS ORIGINALS PER SETMANA SANTA

Receptes, Assessorament, Menú-Carta, Productes, Ingredients
Arriba la Setmana Santa, estem en temps de Quaresma i ens hem d'anar preparant per a la temporada entrant. Les reunions familiars i la pujada de temperatures animen als nostres clients a...
58
MANERES ORIGINALS DE SERVIR EL IOGURT: DIFERENTS POSSIBILITATS PER SERVIR IOGURT ALS ESMORZARS, POSTRES O BERENARS

MANERES ORIGINALS DE SERVIR EL IOGURT: DIFERENTS POSSIBILITATS PER SERVIR IOGURT ALS ESMORZARS, POSTRES O BERENARS

Menú-Carta, Idees, Assessorament, Productes, Receptes
El iogurt combina amb molts ingredients, i per les seves propietats nutricionals és recomanable tant per servir com a esmorzar, postres o dinar. Seguidament us proposem algunes receptes, més o menys...
43
ENTRAR PELS ULLS: IDEES PER PRESENTAR POSTRES GELATS

ENTRAR PELS ULLS: IDEES PER PRESENTAR POSTRES GELATS

Idees, Receptes, Menú-Carta, Marketing, Productes
Els gelats són el postre estrella de l’estiu. Presentar-los de manera original i elegant és senzill, i si dediquem una estona a pensar bé aquesta presentació farem que les nostres postres guanyin valor. Us proposem...
40
TOTES LES POSSIBILITATS DE LES FRUITES CONGELADES

TOTES LES POSSIBILITATS DE LES FRUITES CONGELADES

Idees, Assessorament, Productes, Seguretat, Receptes
Fer receptes senzilles i amb un resultat espectacular és facilíssim amb les fruites congelades. Són un producte natural amb molt de sabor, que aportaran valor afegir a les teves receptes i et facilitaran moltíssim...
36
TAPES QUE ELS CLIENTS ESPEREN TROBAR A LA TEVA TERRASSA

TAPES QUE ELS CLIENTS ESPEREN TROBAR A LA TEVA TERRASSA

Assessorament, Receptes, Menú-Carta, Idees, Experiències
Innovar i sorprendre és sens dubte un art que hem de cuidar i treballar per fidelitzar els nostres clients. No obstant això, ara que ja tenim aquí la temporada de terrasses i que tanquem les noves cartes per...
35
TORRADES CREATIVES PER SORPRENDRE ELS TEUS CLIENTS

TORRADES CREATIVES PER SORPRENDRE ELS TEUS CLIENTS

Idees, Receptes, Productes, Ingredients, Menú-Carta
En un moment en que contínaument s’obren negocis de restauració, diferenciar-se és imprescindible per crear tendència. A més, cada vegada més, els clients reclamen plats únics i originals...
33
ENTREPANS ORIGINALS PER A BARS I RESTAURANTS

ENTREPANS ORIGINALS PER A BARS I RESTAURANTS

Productes, Receptes, Gestió, Costos, Menú-Carta
Els entrepans són, per molts restaurants i bars, un dels seus productes més rendibles i amb els quals s’obtenen marges més grans. El baix cost que suposen els ingredients i la facilitat en que el consumidor l’acompanya amb...
30
QUATRE RECEPTES DE PASTA QUE SÓN ÈXIT SEGUR AL TEU RESTAURANT

QUATRE RECEPTES DE PASTA QUE SÓN ÈXIT SEGUR AL TEU RESTAURANT

Receptes, Productes, Assessorament, Menú-Carta, Ingredients
La pasta és un ingredient molt versàtil amb el que podem fer mil i una receptes diferents. A més, és un tipus de plat molt demandat pels negocis de restauració ja que es poden crear combinacions molt bones que ...
28
COM PRESENTAR LES POSTRES EN UN RESTAURANT?

COM PRESENTAR LES POSTRES EN UN RESTAURANT?

Receptes, Menú-Carta, Gestió, Idees, Formació
Les postres són un dels plats més rentables per tots els establiments de restauració. Tenir bons plats per acabar els àpats, exposar-los de la millor manera possible i servir-los de forma original són...
26
TAPES SENZILLES PER BARS I RESTAURANTS

TAPES SENZILLES PER BARS I RESTAURANTS

Receptes, Productes, Idees, Menú-Carta, Formació
Oferir tapes o “montaditos” al teu bar o restaurant pot ser una opció molt rendible que segur que agrada als teus clients. I es que, a diferència del que ens pot semblar, crear tapes originals...
24
5 ENTRANTS FÀCILS PER INCLOURE AL TEU MENÚ

5 ENTRANTS FÀCILS PER INCLOURE AL TEU MENÚ

Receptes, Productes, Ingredients, Menú-Carta, Idees
Els congelats són una molt bona opció per crear plats per al teu menú de forma ràpida i sense renunciar a crear receptes delicioses per als teus comensals. I es que, si utilitzem ingredients ...
23
COM CREAR HAMBURGUESES ORIGINALS AL TEU BAR?

COM CREAR HAMBURGUESES ORIGINALS AL TEU BAR?

Receptes, Productes, Ingredients, Menú-Carta, Idees
Tens hamburgueses al teu menú? Cada vegada més bars i restaurants afegeixen aquest plat a les seves cartes. Però n’hi ha prou en oferir la típica hamburguesa amb formatge? A Del Moral creiem...
22
4 ACOMPANYAMENTS FÀCILS PER COMPLEMENTAR ELS PLATS DEL TEU RESTAURANT

4 ACOMPANYAMENTS FÀCILS PER COMPLEMENTAR ELS PLATS DEL TEU RESTAURANT

Assessorament, Productes, Menú-Carta, Ingredients, Receptes
La carta dels restaurants ha de ser una eina canviant que identifiqui el negoci. Introduir o canviar alguns dels plats pot atraure nous clients al nostre local, sobretot si aconseguim...
21
7 MOTIUS PER INCORPORAR EL PLAT COMBINAT AL TEU MENÚ

7 MOTIUS PER INCORPORAR EL PLAT COMBINAT AL TEU MENÚ

Idees, Menú-Carta, Receptes, Tendències, Assessorament
Aquells meravellosos anys en què no es demanava el plat pel seu nom sinó pel seu número, i només anomenant-lo se'ns feia la boca aigua ...
17
ALGUNES TÈCNIQUES PER TENIR EN COMPTE A L’HORA D’EMPLATAR

ALGUNES TÈCNIQUES PER TENIR EN COMPTE A L’HORA D’EMPLATAR

Receptes, Idees, Tendències, Menú-Carta, Formació
És important la cura que es dóna a cada plat, ja que aquest, a part de ser gustós, ha de tenir una bona presentació. Cal recordar que la gastronomia també és un art...
13
AMANIDES, EL PLAT ESTRELLA DE L'ESTIU

AMANIDES, EL PLAT ESTRELLA DE L'ESTIU

Receptes, Idees, Productes, Menú-Carta, Ingredients
Què pot ser millor que una bona amanida durant els mesos més càlids? Ja s’acosta el bon temps, i amb la pujada de les temperatures ve més de gust un plat lleuger. Pel restaurador...
6

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto