5 TRUCS A TENIR EN COMPTE QUAN OBRIM UN RESTAURANT

Obrir un restaurant és una tasca complicada i que porta més temps del que ens podem pensar. Factures, permisos, mobiliari, personal... Destinem molts esforços a començar un negoci de restauració, però hem de tenir en compte certs factors que faran que el nostre negoci prosperi tal i com volem.

Analitza la zona
Quan obrim un nou establiment (sigui del tipus que sigui) és important triar la localització adequada. Mirar quin tipus de negocis hi ha o la gent que hi viu és imprescindible a l’hora de escollir el tipus de restaurant que volem crear. Per això, has de tenir molt clar quins preus ofereix la teva competència, quin tipus de plats serveixen i decidir quins serveis o plats pots oferir que siguin diferents.

Crea un ambient
Definir un ambient al teu restaurant és molt important perquè el client t’identifiqui. Crear racons, tenir objectes que diferenciïn el local o preparar plats de forma diferent pot ser un motiu perquè la gent torni al teu restaurant. Moltes vegades els negocis de restauració tanquen per culpa d’aquest motiu i es que, oferir una experiència als nostres clients és una de les claus de l’èxit dels restaurants.

Transportar l’ambient del restaurant a tots els aspectes del teu negoci
Una vegada establerta la temàtica o ambient del restaurant és important que tot allò relacionat amb aquest transmeti les mateixes emocions. Els plats de la teva carta, el tracte que ofereix el personal, el disseny o la comunicació són aspectes importants a tenir en compte per oferir una experiència plena als teus clients.

Controla les despeses
Saber què costa de produir cada un dels plats que tens a la carta, aprendre a calcular les despeses fixes i variables del negoci i posar preus que estiguin d’acord amb això és clau per portar una bona tresoreria. Analitza quins plats són els més demandats i treballa en un menú que lligui amb aquests plats. Així, segur que treus més rendibilitat.

Tria els millors ingredients i conservació
Saber quins ingredients utilitzaràs en el teu restaurant és imprescindible per oferir el millor servei. Oferir una carta àmplia pot ser contraproduent pel negoci i tenir pocs plats pot fer que els clients percebin poca varietat i, per tant, tardin més en tornar al teu establiment. Per això et recomanem que no tinguis una llista massa llarga de plats però que, a la vegada, ofereixis diferents elaboracions o acompanyaments per tal de crear sensacions diferents al comensal.
T’animem a consultar el nostre catàleg de productes en línia. Aquí hi trobaràs la millor gamma de productes congelats, gelats, refrigerats i a temperatura ambient per al teu negoci. A Del Moral Congelats portem més de 25 anys oferint el millor servei als nostres clients de la província de Girona. Contacta amb nosaltres enviant un email a info@fdelmoral.com o trucant al 972 476 151 i un comercial del nostre equip et vindrà a visitar.

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat