AVANTATGES D’UN RESTAURANT AMB BRUNCH

Fins ara estàvem acostumats a que els restaurants tinguessin un horari més o menys fix. Que oferissin dinar al migdia i sopar a la nit. Els que ens oferien esmorzars ho feien en una franja limitada al matí o servien productes que no requerien gaire elaboració, com sucs, cafè o torrades. Però les tendències són vives i van canviant. En part per la influència del turisme internacional i en part per canvis d’hàbits i horaris, cada vegada són més els restaurants que ofereixen brunch. Quines són les claus del brunch? Seguidament trobareu alguns consells per incorporar aquest àpat de moda al vostre negoci.

  
  

El brunch, ni un esmorzar ni un dinar

  
 
  

Avantatges que ofereix el brunch

La paraula "brunch" neix a Anglaterra i és molt popular també als Estats Units. Va sorgir de la unió entre les paraules breakfast i lunch (esmorzar i dinar) ja que les hores en les quals es serveix (entre les 10am i les 12am) coincidien amb la pausa a la feina als EUA.

 

Un restaurant amb brunch atrau tot tipus de públic

És important recordar que Girona rep molts visitants estrangers i del país, que prefereixen fer un esmorzar una mica tard o dinar aviat. El brunch evita que tots els clients es concentrin a l’hora del migdia, fet que provoca la massificació als restaurants i que a vegades fa que hi hagi cues i saturació durant les hores del menú. L’horari del brunch esponja aquesta afluència de clients i fa que sigui tot més relaxat. Si incentivem la iniciativa creant un ambient chill out i amb receptes bàsiques però amb producte de qualitat, segur que ben aviat guanyarem adeptes. 

 

 

Informar sobre les novetats i especialitats de la carta

Centrem-nos en plats lleugers i fàcils de preparar, així com amb receptes amb racions petites, ideals per a degustar. Podem aprofitar per mostrar les nostres especialitats de la carta i també jugar amb receptes amb ous, congelats de qualitat, entrepans, plats preparats... tots ells tenen ingredients fàcils d’aconseguir, són molt versàtils i gustosos per als clients.

Segons la línia de la carta del nostre restaurant, incorporarem uns plats o uns altres. No és el mateix si tenim un restaurant especialitzat en tapes que si ho està en marisc o cuina italiana... cal adaptar-nos a totes les opcions amb coherència.

 

 

Per a tots els públics

Cal tenir en compte que al nostre restaurant vindrà gent de totes les edats i nacionalitats, per aquest motiu serà convenient oferir plats que agraden a tothom com les amanides, ous elaborats de diferent manera (fregits, escaldats, amb truita, remenats...), disposar de diferents tipus de pans, entrepans i sandvitxos, cereals, sucs frescos de fruita i tes, així com postres diversos.

Ja són molts els restaurants que amplien horaris i diversifiquen la seva carta per oferir brunch als seus clients. Si revises el catàleg de productes de Del Moral trobaràs moltes idees per incorporar productes originals, econòmics i ràpids de preparar a la teva nova oferta. Ja estàs preparat per oferir un brunch? La primavera i les ganes de terrassa ja s’apropen, pot ser un bon moment per fer-ho!

 

___        
Font: Frigoríficos del Moral SA.

 

Tornar al llistat