COM ADAPTAR-SE A LES DIETES FLEXITARIANES

Cada vegada són més les persones que es preocupen pels seus hàbits d'alimentació i la procedència dels aliments, i es popularitzen nous tipus de dietes que s'ajusten als seus valors, estils de vida o preferències en el menjar. Els professionals de la restauració hem de treballar per adaptar-nos de mica en mica a aquest nou públic, al qui oferir menús en sintonia amb les seves expectatives i amb les noves tendències.

  
  

Però, què és una dieta flexiteriana?

  
 
  

Les dietes flexitarianes van sorgir a finals del segle passat, però ha estat sobretot en les darreres dues dècades que s’han popularitzat. L’alimentació flexitariana se centra a consumir productes principalment vegetarians, però amb la “flexibilitat” per incloure de tant en tant la carn o el peix. No es tracta d’una dieta estricta, sinó que és més aviat una forma de vida saludable que és selectiva amb el que consumeix, però sense privar-se de res.

 

Actualment ja és habitual trobar als restaurants, bars i cafeteries opcions aptes per a persones tant veganes com vegetarianes. Els flexitarians també posen especial atenció a l'origen dels aliments i per això ens caldrà tenir en compte la possibilitat d’incloure productes orgànics o ecològics, i sobretot de bona qualitat. Amb una carta que inclogui opcions vegetarianes, així com propostes atractives de carns i peixos, podrem atendre el nombre creixent de flexitarians que a l’hora de menjar fora o de viatjar, valoren trobar menús i cartes que s'adaptin al seu estil de vida.

Els àpats flexitarians permeten una gran versatilitat d’ingredients, ja que poden portar fruita, verdura, llegums i cereals, però també ocasionalment incloure carn o peix. Per tal de poder oferir una carta àmplia que s’adapti a les noves tendències de la demanda, us recomanem algunes de les propostes més interessants del nostre catàleg:

Per les tapes
Per al "tapeig", a més de les típiques croquetes o de les patates braves, sempre és interessant poder oferir algún producte a base de vegetals, com per exemple els pebrots baby "Padrón" o la tempura de verdures.

Plats combinats o menú infantil
Els nostres Nuggets vegans amb patates fregides i amanida verda, són una alternativa vegetal perfecta per als plats combinats o menús infantils.

I pels incondicionals de la cuina italiana també tenim opcions on triar, amb la Pizza fina vegana o la Lassanya vegetal.

Burgers i entrepans
Per als que vulguin un entrepà gourmet 100% vegetal, no fallareu amb la Crujiburguer de pastanaga acompanyada de maionesa Hellman's vegana (sense ous, ni gluten ni lactosa), rúcula i el nostre pa de burguer.

I per als que no vulguin renunciar a la textura d’una hamburguesa tradicional, la Beyond burguer de proteïna de pèsol, amb tomàquet i guacamole o salsa de ceba confitada, els sorprendrà.

Els hot dogs també es reinventen per a totes les dietes, amb la Beyond Sausage, amb salsa de llimona i sal de ceba, blat de moro i api tallat amb fulles de canonges i el pa de hot hog.

 
 

 

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto