COM PODEM FER COMPATIBLES LES TERRASSES I EL FRED?

Les terrasses i el fred són compatibles. Si adaptem la terrassa del nostre restaurant per tal de combatre les baixes temperatures, aprofitarem un espai més del nostre local i a més, els clients podran gaudir dels avantatges que ofereix amb totes les comoditats que busquen.

A continuació us detallem alguns consells que podeu seguir per fer que la vostra terrassa sigui la més visita de la zona: 

Estufes exteriors
És l’alternativa més econòmica. Es tracta de calefactors preparats i adaptats per a terrasses. Funcionen amb una ampolla de propà, no deixen anar olor a gas i tenen un consum mínim. A més, tenen un sistema que regula la calor. Hi ha estufes de disseny que poden formar part d’un element més de la decoració. En cas que les vulguem retirar un cop ha passat el fred, podem optar per les estufes desmuntables.

Tancaments
És l’opció més fiable per aïllar la nostra terrassa del fred. Els tancaments metàl·lics o de vidre ens allunyen de les baixes temperatures, la pluja i el vent. I a l’estiu, de la calor. Hi ha múltiples opcions de tancaments fixes o amb possibilitat d’obrir-se i tancar-se, transparents, materials diferents, etc., però abans d'escollir un o altre és molt important conèixer bé totes les opcions disponibles per escollir la que més convé al nostre local, i informar-nos de què ens permeten fer les normatives municipals abans de tancar el projecte.

Mantes i coixins
També és important que creem un ambient càlid per a la nostra terrassa. Les mantes i els coixins, a part d’abrigar, ajuden a generar sensació de calidesa. A l'hora de triar, els teixits de llana i els de pèls són els més agradables per tal de combatre el fred, però sobretot tinguem visió pràctica i escollim teixits fàcils de rentar, perquè està assegurat que s'embrutiran. 

Llums i espelmes
Unes llums regulables ben pensades i les espelmes de diferents tipus ajudaran a crear un ambient agradable a la nostra terrassa que convidarà als clients a gaudir-la.

Sol
És el calefactor natural i per defecte, un dels més potents. Per això, hem de procurar que la disposició de les taules permeti als nostres clients poder gaudir dels rajos del sol.
 

Amb aquests consells pots aconseguir treure el màxim partit de la terrassa del teu restaurant durant totes les estacions de l’any ;)

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto