COM TRIAR EL MILLOR PA PELS TEUS MENÚS BURGER

El pa acompanya els nostres àpats des de fa segles, però cada elaboració ha estat pastada amb uns ingredients diferents i amb una cocció especial. És per això que, tot i que la farina, l’aigua i els llevats són la base de qualsevol pa, cadascun té uns aromes que el fan especial i adient per uns àpats concrets. Moltes vegades no prestem atenció al pa, però sense dubte marca la diferència.
A la
nova revista de DelMoral us portem propostes per a cada ocasió, us ajudem a seleccionar el millor pa pels vostres menús!

    

Un pa per a cada hamburguesa!

 

____

Maxi Burger BRIOCHE

El pa de brioche es caracteritza per estar elaborat amb ou i mantega, que li dona un toc dolç que contrasta amb l’hamburguesa i la resta d’ingredients de l’entrepà, i que per descomptat podreu trobar a la última revista de #DelMoral. Probeu-lo i us sorprendrà, a més de fer les delícies dels vostres comensals més dolços.

 

____

Burger Rústic Galleg

El burger rústic gallec es caracteritza per tenir una crosta dura i torrada, així com una molla esponjosa i plena de bombolles d’aire –els alvèols del pa. Són elaboracions molt hidratades que contenen molta més humitat que la resta de pans comuns. Aquest tipus de pa és perfecte per acompanyar una burger de vedella, acompanyada d’unes làmines de formatge i unes fulles d’enciam.

 

____

Burger TENDRE

El burger tendre encaixa amb tota mena de propostes: les llavors de la seva crosta donen aromes de cereal que es complementen molt bé amb la Crujiburger d’espinacs o fins i tot amb la Burger de pollastre.

 

 

____

Burger ALDEANA

El pa burger aldeana té un intens sabor que no deixarà indiferent a ningú. Dona un toc rústic al plat i acompanya perfectament la imponent i iressistible burger Black Angus. L’interior tendre i esponjós s’emfatitza si, abans de servir, se li dona un toc de forn que faci encara més cruixent la seva crosta.

 

____

Pa MolletE

No us deixeu enganyar pel pa Mollete, ja que la senzillesa és la seva gran virtut. És un pa de molla molt tova i amb un exterior poc cuit. És una opció perfecta pels esmorzars, però també per acompanyar qualsevol hamburguesa. És un pa molt versàtil.

 

____

Pa FRISANDWITCH

El Frisandwitch no necessita presentació. La vostra carta d’entrepans no serà completa si no inclou un entrepà de tipus sandvitx. Sense dubte és l’elecció per als entrepans d’estil americà, que poden incloure tota classe d’acompanyaments i salses. Aquest pa és tot imaginació!

 

____

Pa de FRANkfurt

El pa de Frankfurt és tendre i deliciós, perfecte pels hotdogs. Sorpreneu els vostres comensals amb la nova Veggie hot dog de Vegalia Campofrio; l'opció vegana en tota regla!

 

 

____

Pa bAo

El pa bao és una delícia del menjar asiàtic que té un sabor molt neutre i ens remunta al menjar de les parades de carrer. Aquesta elaboració està cuita al vapor i marida amb qualsevol classe de carn i salsa.

 

Recorda que és molt recomanable marcar el pa, per evitar que prengui l’excés d’humitat de la resta d’ingredients. A la revista #DelMoral trobareu tots aquests pans així com els ingredients necessaris per fer unes propostes d’entrepà excel·lents i estar sempre  In love with tapes . No esperis més i descarrega-te-la 👉 aquí.

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat