EL SERVEI A DOMICILI A GIRONA I PROVÍNCIA

El servei de repartiment a domicili està en ple auge: segons un estudi de Kantar Worldpanel, un de cada tres espanyols afirma que sol·licita menjar per emportar o a domicili com a mínim quatre vegades l’any. Paral·lelament, la mateixa investigació afirma que 12 milions d’espanyols, d’entre 15 i 75 anys, han utilitzat el servei d’encàrrec de menjar a domicili; o, el que és el mateix, un 36% del total de població compresa en aquest segment.

Aquesta tendència cap al “delivery” i el “take away” no és d’estranyar, ja que aporta beneficis tant a clients com a proveïdors. D’una banda, els usuaris tenen accés a una oferta variada i adaptable a tots els gustos i reben la seva comanda de forma còmode i ràpida: sense moure’s de casa.

D’altra banda, els restaurants augmenten la seva presència i s’obren a potencials clients, ja que apareixen al llistat de restaurants dels diversos aplicatius. Això possibilita un increment de comandes i, per tant, d’ingressos. Al mateix temps, els restaurants es despreocupen del procés d’enviament i recepció; únicament, els seus esforços es concentren en gestionar bé la seva presència a l’app, oferir bon menjar i preparar un format de “take away”.

A Girona i comarques, la febre “delivery” també ha aterrat. De moment, a Girona són actius els serveis d’Uber Eats, Just Eat i Glovo. La pregunta, per tant, és evident: Com funcionen aquests serveis i què he de fer per sumar el meu restaurant a la seva oferta?

 

Uber Eats

És una plataforma de menjar a domicili que disposa d’una àmplia xarxa de socis conductors, fet que permet oferir les comandes de manera ràpida i eficient. A més, un cop t’hi associes, t’ofereixen un servei per ajudar-te a gestionar i promocionar la presència del teu negoci a l’app.

Per tal d’unir-te a Uber Eats, simplement cal emplenar un formulari d’interès amb les dades bàsiques sobre el teu restaurant. Uber valorarà la teva proposta i, en cas afirmatiu, et contactarà via trucada.

 

Just Eat

Es tracta del servei de menjar a domicili líder a Espanya. Segons dades de l’empresa, els seus serveis permeten augmentar els ingressos del teu restaurant entre un 15% - 25% de mitjana, amortitzant la inversió amb les primeres deu comandes. A més, t’ofereixen eines  que s’adapten a les necessitats del client i et permeten controlar els ingressos del teu negoci.

Per registrar-s’hi com a restaurant, en primer lloc has de facilitar les dades al formulari de contacte. Després, Just Eat et farà arribar el Pack de Benvinguda amb la màquina de recepció de comandes i més ítems. Per últim, un cop registrat, començaràs a rebre els primers encàrrecs.

 

Glovo

Aquesta app de “delivery” va més enllà del menjar a domicili. Glovo entrega qualsevol producte comprat al catàleg de la seva app menjar, roba, productes electrònics, plantes, etc. i, a més, ofereix el servei d’encàrrecs exprés a la ciutat.

Per tal d’inscriure el teu restaurant a Glovo, simplement has d’omplir el formulari de contacte amb les dades pertinents del teu negoci. Posteriorment, l’empresa es posarà en contacte amb tu. En cas afirmatiu, et podràs unir a l’app sense despeses fixes o d’instal·lació.

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto