ENTRAR PELS ULLS: IDEES PER PRESENTAR POSTRES GELATS

Els gelats són el postre estrella de l’estiu. Presentar-los de manera original i elegant és senzill, i si dediquem una estona a pensar bé aquesta presentació farem que les nostres postres guanyin valor. Us proposem unes quantes idees per presentar els vostres postres més refrescants i fer que entrin pels ulls!

Toppings per al gelat de xocolata             Colors al gelat de tall
El de xocolata és un gelat clàssic que no falla.
Agrada a grans i petits i si el presentem amb un
topping de coco ratllat i pistatxos aportarà un toc
qualitatiu al producte. A més, la combinació de
sabors és perfecta!

  El clàssic gelat de tall amb galeta a banda i banda
agafarà un aire més divertit si el decorem amb 
confeti de colors comestible o similar.
 
   
  
 

 

 
   

 

 
Recipient per als conos   Decorar amb fruites
Servir els conos clàssics en un recipient elegant
millorarà la presentació sigui quin sigui el gelat.
Si dins el recipient afegim alguna xocolatina de
colors per als més petits, segur que tindrem
contenta a tota la família.

  Gerds, mores, kiwi... són fruites amb molt de 
color que ens serveixen per decorar gelats i 
aportar un afegit de sabor molt combinable. 
Fins i tot podem utilitzar fruites congelades
i ens servirà per sorprendre al client.

 

 

  
     

    

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat