IDEES PER RENOVAR LA TEVA CARTA DE SANDVITXOS I ENTREPANS

Els entrepans solen ser l’opció més escollida per aquella gent que necessita menjar ràpidament, però menjar ràpid no significa sacrificar la qualitat, ni tampoc conformar-se amb elaboracions avorrides. Tenir a disposició dels teus clients una carta de sandvitxos i entrepans atrevida, amb combinacions originals, renovada periòdicament i utilitzant productes de primera qualitat, et faran marcar la diferència. En l'article del blog d'avui et donem alguns consells per crear o renovar la teva carta d'entrepans... t’atreveixes a posar-los en pràctica?

 

 

Aquí tens... la barra dels millors entrepans!

 

Amb l’ajuda del nostre equip i els productes que t’ofereix #DelMoral podràs crear una carta d’entrepans súper atractiva, més i tot del que et puguis arribar a imaginar. Tenim tot el que necessites, des del pa fins als embotits, carns, salses, infinitat d'acompanyaments o inclús l'oli per sucar el pa 😊.

Tot això i molt més ho trobaràs al nostre catàleg; ingredients saborosos per atreure més públic al teu negoci.

 

 

Entrant ja en matèria, sabem que en tots els grups hi ha comensals que opten per les opcions clàssiques de sempre, les que no poden faltar mai, però també hi ha perfils de gent més pioners, que et faran de prescriptors.

Intenta oferir opcions que s'adaptin al màxim a tots els públics, però alhora busca també que et diferenciïn de la resta de bars i restaurants de la teva zona, per així poder marcar la tendència!

 

Els clàssics

Són els que no poden faltar en el teu local, perquè sempre hi haurà algú que te'ls demanarà. Freds o calents, aquí tens la llista dels entrepans indispensables a qualsevol bar, restaurant o cafeteria:

🔹 El de bacó o el de llom amb formatge són imprescindibles. Hi ha comensals que gairebé no miraran la carta i aniran directament a triar la seva opció preferida. En aquest cas, comptar amb un producte de qualitat és indispensable, i si li vols reinventar-los, canvia la típica barreta i presenta'ls en el nou pa rock&roll, segur que triomfaràs! Vols més alternatives d'entrepans per la teva carta de "calents"? Que no faltin el de salsitxa de frankfurt, el de botifarra o el de xistorra

🔹 El rei dels sandvitxos per excel·lència és el famós “bikini”. Amb pernil cuit i formatge, segurament serà la combinació més demanada pels més petits, o no tant petits. Si vols diferenciar-te una mica, prova a combinar diferents tipus de formatge: l'edam, l'habarti o el cheddar son els que millor es poden adaptar a aquesta recepta. 

🔹 Tota carta d’entrepans ha de tenir una opció “freda”. L'entrepà de pernil salat o pernil ibèric, el de fuet o el de pit de gall d'inditambé son uns clàssics. A #DelMoral et podem oferir formats en peça sencera o directament llescats. Tria la solució que s'adapti millor a la teva operativa.

🔹 El de truita de patates segurament és un dels entrepans més complets i típicament nostres. El pots presentar en barreta, i en aquest cas et recomanem la barreta artesana gallega, o bé amb un parell o tres llesquetes de barra provençal, ben sucades amb tomata i oli d'oliva verge

🔹 I per acabar, no t'oblidis dels "vegetals". Pit de pollastre o tonyina, unes rodanxes de tomata i enciam, uns talls de formatge brie, i maionesa és tot el que necessites per fer el "vegetal" clàssic i perfecte.

 

 

 

Els innovadors

Hi ha combinacions que no són tan comunes amb les que et podràs lluir. Amb les idees que et presentem a continuació esperem inspirar-te:

🔹El Mollete amb salmó fumatalvocat, cogombrets, maionesa amb un toc de mostassa i unes fulles de rúcula,  és una opció molt fresca, més si l'acompanyes amb una canya. 

🔹 La opció ideal per aquells que busquen l'alternativa vegana és l'entrepà fet a base de proteïna de soja. Et podem assegurar que quan els teus clients el descobreixin farà les delícies de tothom.

🔹 T'imagines un entrepà amb ou ferrat, crema de formatge i unes tires de bacó? L'opció ideal per picar entre hores sense renunciar a tenir una experiència sublim. Afegeix-li el toc verd acompanyant-lo d'unes fulles d'espinacs. 

🔹 I per últim, l'entrepà ideal per l'hora del "picoteo": el de calamars arrebossats amb brots tendres, coriandre, germinats, i tot amanit amb una maionesa suau de soja, llima i wasabi. I per arrodonir-ho encara més, acompanya'l d'unes bones braves amb la seva salsa, i una clareta. 

Què? Com t'has quedat després de veure aquestes receptes? Impressionat oi? Doncs per la nostra banda només cal afegir una cosa més... bon profit!!

 

Anima’t a crear nous entrepans aprofitant aquest consell i tots els productes que et podem oferir! I això no és tot, encara hi ha més. En un futur consell t’explicarem l’assortit d'ingredients que tenim amb els que podràs idear les millors hamburgueses.

 

No esperis més! Contacta amb el nostre equip i deixa’t aconsellar pel teu comercial.

 

Amb #DelMoral pots tenir tots els ingredients que necessitis per al teu negoci, amb un servei professional i excel·lent. 

 

 

Font: Frigoríficos del Moral SA. i Europastry

Tornar al llistat