LA TECNOLOGIA POT SER L'ALIAT PERFECTE PER AL TEU NEGOCI

L'ús de la tecnologia en els restaurants està canviant la forma en què els clients experimenten els restaurants i també està ajudant a millorar la gestió interna dels establiments. Aquests aplicatius permetran que el teu negoci sigui més eficient i en molts casos sigui més sostenible. En aquest article, #DelMoral t’explica les tipologies d’aplicatius tecnològics que existeixen i que poden adaptar-se al teu negoci. Estàs a punt?

 

 

No deixis per demà la digitalització que has de fer avui al teu restaurant

 

 

Aplicatius que t’ajudaran en la gestió del restaurant

Hi ha dues categories d’aplicatius: aquells que posen el client al centre i, per tant, són un aparador del teu negoci, i els que essent invisibles als usuaris del teu negoci, milloren tota la teva gestió interna.

Per als clients, la tecnologia ha portat comoditat en forma d'aplicacions mòbils per a la reserva de taules, comandes en línia i pagaments. Això fa que sigui més fàcil per als clients planificar la seva reserva sense haver de trucar per confirmar o, fins i tot, en alguns casos molt concrets, els restaurants han implementat un sistema d’autocomanda.

En l’àmbit intern, la tecnologia també està tenint un impacte significatiu. Les eines digitals per a la gestió de la cadena d'abastiment i el seguiment de l'inventari ajuden a reduir els costos i a augmentar l'eficiència. També hi ha plataformes de gestió de restaurants que ajuden a automatitzar tasques com la gestió de les comandes, la facturació i el seguiment del personal.

Totes aquestes eines estan revolucionant la forma en què les empreses del sector gestionen el seu dia a dia, ajudant a millorar l'eficiència i la productivitat dels restaurants. Algunes d’aquestes solucions estan rebent un impuls gràcies a la Intel·ligència Artificial (IA) ajudant als negocis de la restauració a fer projeccions amb una multitud de variables, preveient necessitats futures.

 

Comandes

Amb dispositius específics, d’algunes solucions comercials, o genèrics, com tauletes o telèfons, les aplicacions per a la comanda i el pagament a taula estan eliminant la necessitat de què el personal de servei escrigui les comandes a mà, fet que estalvia temps i redueix la possibilitat d'errors.

Els restaurants poden controlar les seves operacions en temps real i proporcionar informes detallats sobre les seves vendes i els seus costos. Això significa que la gerència del restaurant pot prendre decisions més informades sobre el seu pressupost i les seves inversions futures.

 

Cadena de subministrament

Aquest és un procés essencial, ja que integra totes les accions que fa el teu negoci fins a l’entrega de la comanda al client. D’aquesta manera es pot ajustar l’aprovisionament i emmagatzematge de la matèria primera en funció de la demanda del client, i fins i tot ajustant les elaboracions prèvies a la cuina.

Aquestes eines asseguren un flux constant de subministraments assegurant l’estocatge òptim per afrontar qualsevol imprevist a la sala amb un producte que conserva tota la seva qualitat. Els sistemes de seguiment de l'inventari permeten als restaurants tenir un control precís dels aliments i begudes que tenen a l'estoc, el que els ajuda a reduir els costos i a evitar el rebuig.

 

 

Facturació

Idealment, aquests sistemes es vinculen al de comandes. Aquestes eines permeten una gestió eficient i precisa de les factures, cosa que resulta en una millora significativa en la gestió financera de les empreses.

Un dels principals avantatges del software de facturació en el sector de la restauració és la seva capacitat per automatitzar moltes de les tasques relacionades amb la facturació. Això inclou la generació de factures, la gestió de pagaments i la gestió de cobraments. Això significa que el personal pot dedicar més temps a altres tasques importants, com ara atendre als clients i garantir la qualitat dels seus productes i serveis.

 

 

L’experiència de #DelMoral

Totes les eines que us hem presentat en els punts anteriors poden ser indispensables per garantir el futur de les empreses del sector de la restauració, però mai hem d'esperar que funcionin per sí soles. Si com a propietari d'un negoci horeca no creus en les possibilitats de millora que poden aportar a la gestió del teu establiment, difícilment els teus empleats les faran funcionar correctament, i potser la inversió en elles no haurà valgut la pena.

A més, per tenir èxit en la implementació d'aquestes solucions, no és suficient incorporar l'última tecnologia existent en el mercat, també és crucial comptar amb la teva experiència, la del teu equip, i la de totes les empreses que mantenen una relació comercial amb tu. L'equilibri perfecte entre "saber fer" i "tecnologia" et farà obtenir la solució guanyadora.

Per la nostra banda, i sempre fidels als nostres valors i al nostre lema, ser l'estrella de la teva cuina, desde Del Moral et podem aportar tota l'experiència que hem anat adquirint al llarg dels més de 35 anys que portem treballant en el sector de la distribució a la província de Girona. L'expertesa adquirida durant tot aquest temps és inestimable i la posem tota a la teva disposició. Treballem amb moltes empreses i primeres marques del sector, i tenim el privilegi de veure de primera mà les necessitats i reptes que se us presenten en cada moment. El nostre equip comercials està format i disponible per oferir-vos suport i solucions en tot moment. Si necessiteu contactar-los, cliqueu sobre aquest enllaç.  

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat