L’ART D’EMPLATAR ELS GELATS

La calor convida a canviar les cartes del restaurant per oferir producte de temporada i plats refrescants. A #DelMoral ho sabem bé prou, i tenim moltes “ganes d’estiu”. Si parlem de postres, l’estrella sense dubte, seran els gelats, i en això nosaltres en som experts. Sabem que a petits i grans els agrada en algun moment menjar-se’n un, i de la mateixa manera que hi ha plats amb maridatges i acompanyaments perfectes, amb els gelats passa exactament el mateix. És per això que en l'article del blog d'avui t'hem preparat un seguit de consells que faran que les teves postres passin a un nivell superior. 

    

 Postre base + gelat + decoració =
solució dolça  per al teu negoci!

 

Com hem d'emplatar el gelat?

Tots els gelats requereixen conservar-se a una temperatura d'uns -20 graus centígrads o inferior. En emplatar el producte, aquest va agafant temperatura perdent duresa i adquirint la cremositat característica que els clients esperen a l’hora de menjar-se’l.

Per dilatar el temps de maniobra des que el gelat surt del congelador i arriba als comensals, pots col·locar el plat o copa, quinze minuts abans de l’emplatat, al congelador. D’aquesta manera evitaràs que el gelat es desfaci en contacte amb el plat. En el cas que optis per servir el gelat amb tòpping potenciarà que aquest es solidifiqui.

Un cop servit, sigui amb la cullera racionadora o amb dues culleres normals formant una quenelle, és el moment de presentar el plat de tal manera que els altres elements que disposem no treguin el protagonisme al rei del nostre postre: el gelat.

 

Si vols anar més enllà i preparar receptes irresistibles,
descarrega't el receptari Krea
i troba tota la inspiració que necessites

 
DEscarregar

 

 

Posa-hi xarop i tòppings

A #DelMoral disposem d'una àmplia gamma de referències de xarops que us facilitaran una presentació perfecta, sigui en plat o copa. Maduixa, caramel, xocolata, cirera, vainilla, toffee i fruites del bosc, són les opcions que t’oferim a l’actual revista i que ara, a més a més, les podràs comprar en promoció.

 

 

Si el que vols és generar contrastos i textures en el teu postre, la millor opció són els tòpping. Pots triar entre xocolata negra o xocolata blanca, i són una gamma de xarops líquids que es tornen cruixents en contacte amb els gelats o altres postres freds.

Però les opcions que t'ofereix #DelMoral no es queden aquí. A banda dels deliciosos xarops, pots acompanyar els teus gelat amb un coulis de mango o fins i tot amb alguna peça de fruites del bosc.

 

Estem convençuts que aquest estiu et convertiràs en el rei de l’estiu si serveixes els gelats i complements que t’oferim. A més a més, a la revista de #DelMoral de juny i juliol trobaràs un munt ofertes i promocions que t'ajudaran a rendibilitzar millor la teva oferta de postres. No esperis més i descarrega-te-la 👉 aquí.

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat