QUATRE RECEPTES DE PASTA QUE SÓN ÈXIT SEGUR AL TEU RESTAURANT

La pasta és un ingredient molt versàtil amb el que podem fer mil i una receptes diferents. A més, és un tipus de plat molt demandat pels negocis de restauració ja que es poden crear combinacions molt bones que, a la vegada, siguin molt rentables.
Però per tal de donar un servei excel·lent als nostres clients i que repeteixin més sovint, és imprescindible utilitzar ingredients de primera qualitat i crear tant receptes tradicionals com d’altres de més creatives.
A Del Moral tenim una àmplia gamma de diferents pastes, ideals per crear tot tipus de receptes i fer que els teus clients es llepin els dits! I per ajudar-te al teu dia a dia, hem creat 4 receptes senzilles de pasta que segur que quedaran d’allò més bé tant a la carta com al teu menú diari.

Tagliatelle bolonyesa
Aquest clàssic italià és genial pels teus menús de migdia. Per preparar-lo només hauràs de fer un bon sofregit de tomàquet, daurar la ceba, preparar una mica la carn picada a la paella i barrejar-ho tot. Un plat senzill, amb el que segur que encertaràs!

INGREDIENTS:
Tagliatelle
Sofregit de tomàquet
Carn picada
Ceba


Fagotini mar i muntanya
Aquest plat és ideal per introduir a la carta de qualsevol restaurant amant del peix. Per a fer-lo cal saltejar el salmó tallat a daus. A continuació, talla els porros i posa’ls a una paella amb mantega. Afegeix els espàrrecs a l’últim moment i barreja-ho tot amb els fagotini. Una proposta original que no deixarà indiferent als teus comensals!

INGREDIENTS:
Fagotini crema de salmó
Salmó fumat
Espàrrecs

Mantega
Porros


Tortelloni al pesto
Una recepta que mai falla. La salsa pesto és fresca i agrada a gairebé tothom. I si és casolana, millor que millor! Per fer-la, tritura els alls, l’alfàbrega i els pinyons. Després, ves afegint oli fins que quedi amb la textura desitjada. Finalment, barreja la salsa amb el formatge i la pasta. Una recepta senzilla, lleugera i deliciosa!

INGREDIENTS:
Tortelloni de ricotta
Grana Padanno

Pinyons
All
Alfàbrega
Oli


Tagliatelle amb marisc
Mmm... A qui no li agrada un bon plat de pasta amb marisc? Hem preparat aquesta recepta i queda... boníssima! Segur que encanta als teus clients! Salteja el pa ratllat amb oli i un gra d’all. A continuació, cuina el pop trossejat i les cloïsses netes amb caldo de peix. Deixa que redueixi el brou i barreja-ho tot en el plat. Boníssim!

INGREDIENTS:
Tagliatelle
Popets

Pa ratllat
Cloïsses
All
Oli
Caldo de peix




Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat