TAPES MARINERES PER TRIOMFAR AQUESTA TEMPORADA

La primavera i l’estiu és temps de tapes. El temps convida a prendre alguna cosa en una terrassa, i si pot ser amb alguna degustació, encara millor. Quines són les tapes que més et demanarà la gent? A #DelMoral ja sabeu que estem “In love with tapes” i per això us hem preparat una selecció de tapes de peix que faran la vostra carta encara més irresistible!

    

Tela marinera, aquesta primavera
tornen les tapes marineres!

 

A continuació us fem un recull de les 18 propostes de  tapes de peix  que podreu trobar a la nostra revista actual. Son productes de gran qualitat, fets amb les millors materies primeres seleccionades, i a més a més súper fàcils de preparar i servir perquè tinguis un resultat òptim assegurant la rendibilitat de cada ració. Segueix llegint i ho comprobaràs:

 

 

Broquetes i piruletes

Les broquetes i piruletes poden ser una bona manera d’agrupar i presentar diverses tapes. El nom ho diu tot: la super broqueta de gambot cruixent és deliciosa i és una nova proposta que hem incorporat recentment al nostre catàleg i que la podeu servir acompanyada de la broqueta de gambot i algues. La piruleta crunchy contrasta en textura amb la piruleta de llagostí marinat però ambdues destaquen pel seu intens sabor, que delata la utilització de productes de primera qualitat en la seva elaboració. 

 

Els arrebossats

Si els tastets van d’arrebossats, el torpedo de llagostí panko farà esclatar al paladar dels vostres clients un núvol de sabors. Aquesta proposta elaborada amb arrebossat de tipus panko acompanya molt bé un altre fregit d’origen japonès com és la tempura. Atreveix-te a oferir la tempura de llagostí i aquesta es convertirà en un indispensable de la teva carta de tapes.

   

Caterings i celebracions

Si vols crear un plat amb tastets de bon agafar amb les mans, ideals per caterings i celebracions, et proposem combinar els saquets de vieira al cava amb l’envoltino de llagostí. Ambdues tapes es poden presentar amb un nombre d’unitats determinades perquè cap dels comensals es quedi sense la seva ració.

 

Les típiques de sempre

 

Les tapes també són per aquells més clàssics que volen opcions més típiques com els xipirons o la puntilla enfarinada. Si la taula, en canvi, vol fugir del fregit, a la revista de #DelMoral us suggerim els seitons en vinagre.

Rabes empanades, anelles enfarinades, calamars a la romana o anelles a l'andalusa són bones opcions per aquells que s’asseuen a la taula i sense mirar opcions més elaborades et demanen una tapa marinera!

I no oblidem els bunyols de bacallà! A la revista de #DelMoral us oferim dues opcions que guanyaran adeptes en tastar-les.

I per últim, l’opció ideal per als indecisos, sense dubte, és la fritura de peix. Conté una selecció de peixet, puntilla, anella de calamar, cua de llagostí marinada i cua de gamba pelada que farà les delícies de tots aquells que la tastin.

 

Feu del “tapeo” un art amb aquestes idees que us ajudaran a confeccionar una carta de tapes marineres indescriptible! A la revista de #DelMoral trobareu tots aquests productes per oferir un vermut, dinar o sopar que farà que els vostres clients també estiguin  In love with tapes . No esperis més i descarrega-te-la 👉 aquí.

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat