TENDÈNCIES D’ALIMENTACIÓ QUE MARCARAN LA RESTAURACIÓ EL 2022

Aquest 2022 que just comença ens torna a portar noves oportunitats i propostes innovadores que tenen com a objectiu seguir millorant i optimitzant la qualitat del servei en el nostre sector. Per cuidar el prestigi del nostre establiment sempre és molt important estar al cas de les darreres tendències que perfilen les demandes dels nostres clients. És per això que avui en el nostre blog us volem parlar sobre...

  
  

Els nous estils de vida que marcaran les
tendències en restauració el 2022

  

Així doncs, aquí us deixem un seguit de tendències que poden suposar noves oportunitats per als vostres negocis en els pròxims mesos:

 

 
 
Real food

 

Aquest moviment basat en el consum de la cuina senzilla vol evitar els productes ultraprocessats que no són bons per la salut. Els seus seguidors aposten pels fruits secs, les verdures, el peix o la carn no processada, entre altres. També hi ha processats bons que sí que es poden consumir com l’oli, la xocolata negra, el pa integral, etc.

___
Snacks saludables

 

Aquesta tendència busca alternatives als snacks de tota la vida però ara en un format molt més saludable. Un exemple poden ser els dips vegetals en lloc del quètxup o la maionesa, com l’hummus o el guacamole. Un altre snack molt fàcil de trobar i servir són els fruits secs orgànics que s’han posat molt de moda.

___
Greixos
vegetals

 

L’ús del greix vegetal és recomanable per la seva riquesa en energia i és ideal per als clients més esportistes. Podem trobar molts productes rics en greixos vegetals com l’oli de coco, l’alvocat o les olives que ens permeten preparar propostes saludables i nutritives que agraden a tots els paladars.

___
Nous sabors

 

Comencen a introduir-se nous sabors tan exòtics com el yuzu, un cítric molt popular al Japó amb un sabor entre agre i àcid que està revolucionant el sector gastronòmic i ja es veu en vinagretes i salses. L’hibisc es caracteritza pel seu sabor agredolç i es pot fer servir en pastes, iogurts i molt més. La cúrcuma, que fa anys que s’empra en la medicina tradicional xinesa, ha entrat a la cuina per combinar-se amb llet, cereals o gelats, entre altres.

 

 

A DelMoral tenim totes les solucions per ajudar-te a crear els menús més innovadors i creatius per als vostres clients. No dubtis en consultar al teu comercial o consulta els nostres catàlegs i productes!

I abans d'acomiadar-nos d'aquest primer article de l'any 2022, desitgem i confiem que aquest nou any porti també amb ell noves esperances al sector hostaler, la tant desitjada recuperació, i una progressiva i definitiva tornada a la normalitat. Des de Del Moral Congelats treballarem perquè així sigui 😄. 

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat