TENDÈNCIES DEL 2019 QUE FARAN TRIOMFAR EL TEU RESTAURANT

Un cop ja ens hem acomiadat del 2018 i hem pogut veure en perspectiva el què ha resultat de l’any, és hora de centrar-nos en el present i en el que està a punt d’arribar: el 2019. Com cada canvi d’any, aquest ens obre les portes d’un seguit de noves tendències i oportunitats pel sector de la restauració. A continuació, et donem alguns consells per tal que puguis implementar les tendències que portin al teu restaurant de camí a l’èxit.

 

1. Crea experiències

Anar a sopar a un restaurant o passar una estada a un hotel es pot convertir en tota una experiència pels clients. Converteix el pas dels teus clients pel teu local en una experiència única. Es tracta que el client visqui l’estada al teu negoci de manera personalitzada i dissenyada a mida. Per això cal que coneguis molt bé als teus clients. Un punt d’innovació i originalitat és bàsic per tal de diferenciar-te de la resta de negocis. Si ho aconsegueixes, els teus  comensals es sentiran satisfets i se’n portaran la seva experiència més enllà de les quatres parets del teu local.

2. Uneix-te al món digital i fes-te visible pels clients potencials

És vital aparèixer en el món 2.0; si no, pot ser que per moltes persones el teu restaurant no existeixi. Internet ens obre tot un ventall de possibilitats per tal de donar a conèixer el teu negoci i captar nous clients. En aquesta línia, cal que treballis el teu perfil a la xarxa, a fi de posicionar-t’hi i fer-te fàcilment visible i atractiu a ulls de potencials clients. A més, la teva presència al món digital et pot ajudar a crear comunitat i fidelitzar als clients que ja han passat pel teu local.

3. Aposta i vetlla pel menjar saludable i sostenible

Cada vegada les persones disposem de més informació i som més conscients de la naturalesa dels aliments i la petjada ecològica que generen en la seva obtenció. Això desperta l’interès de trobar opcions saludables i sostenibles. A més, cal remarcar que la generació millenial mostra especial sensibilització en temes relacionats amb la salut o el respecte per l’entorn. Apostar i vetllar pel healthy food i l’organic food pot ser clau per tal de satisfer aquesta demanda in crescendo.

4. Combina menjar i oci: els restaurants mixtos

De la fusió entre el menjar i l’oci neixen els restaurants mixtos. Són negocis que no només tenen la missió d’oferir plats als seus comensals, sinó que també ideen activitats i espais perquè els clients puguin divertir-se i entretenir-se. Per exemple, hi ha locals que després de sopar habiliten zones de ball i música, o d’altres que creen espais de photocall.

 

Font: barradeideas.com

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto